Altay'da Serkan Özbalta dönemi resmen sona erdi

Altay, Sivasspor maçı sonrasında istifasını açıklayan Teknik Direktör Serkan Özbalta'nın kararından dönmeyerek İzmir'e gelmediğini açıkladı.

Altay'da Serkan Özbalta dönemi resmen sona erdi

Siyah-beyazlı kulüp, yeni teknik direktörü en kısa sürede açıklayacaklarını duyurdu. Öte yandan Altay ile yollarını ayıran Serkan Özbalta, veda mesajı yayımlayarak Altay taraftarına, yönetimine, futbolculara ve kulüp personeline teşekkür etti. Özbalta, Altay'ın hedeflerine ulaşacağına inandığını söyledi.

Altay'ın geçtiğimiz pazar günü deplasmanda Sivasspor'a mağlup olduğu maçın ardından Teknik Direktör Serkan Özbalta, basın toplantısında istifa edeceğini söylemişti. Özbalta'nın açıklamalarının ardından siyah-beyazlı yönetim, genç teknik adamı yeniden görüşmek için İzmir'e çağırmıştı. Ancak Özbalta kararından dönmeyerek İzmir'e gelmedi. Gelişmeler üzerine Altay, Serkan Özbalta ile resmen yollarını ayırdığını açıkladı.

"Yeni teknik direktörümüzü en kısa sürede açıklayacağız"

Siyah-beyazlı kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Demir Grup Sivasspor maçı sonrasında canlı yayında istifasını açıklayan Teknik Direktör Serkan Özbalta ile görüşüldü. Kendisine devam etmesi yönünde telkinde bulunmamıza rağmen kararından dönmeyeceğini bildirirken, İzmir'e davet teklifimizi de kabul etmedi.

Altay Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak Serkan Özbalta'nın resmi istifasının kulübümüze ulaşmasının ardından yeni teknik direktörümüzü en kısa sürede açıklayacağımızı ifade ederiz. Ligin kalan bölümünde İzmir'de oynayacağımız beş maçın çok önemli bir avantaj olduğunun bilinciyle, yeni teknik direktörümüz ile hedefimize ulaşacağımız yönündeki inancımız tamdır.
Camiamızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız."

Serkan Özbalta, Altay'ın başında 7 resmi müsabakada 3 galibiyet, 2 beraberlik 2 kez de mağlubiyet yaşadı. 

SERKAN ÖZBALTA'DAN VEDA MESAJI

Ayrılığın ardından Serkan Özbalta, sosyal medya hesaplarından bir veda mesajı yayımladı. Özbalta, kulüp yönetimine, futbolculara ve kulüp personeline teşekkür ederek siyah-beyazlı taraftarlar için şu mesajı yayımladı:

"Büyük Altay'ın büyük taraftarına; Göreve geldiğim günden itibaren desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, her müsabakada arkamızdaki en büyük güç olarak varlığını hissettiğimiz, Göztepe müsabakasıyla başlayan son olarak Yeni Malatya maçında tribüne çağırıp bağrına basan, çocuklarının isimlerini 'Altay' koyacak kadar kulübün gerçek sahipleri; Hissettirdiğiniz her şey için çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Bu büyük camianın sezon sonunda hedeflerine ulaşacağını umut ediyorum ve başaracağına inanıyorum." 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0