İnce duyurdu: Olağanüstü kurultayımızı toplayacağız

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, partisinde üst düzey yöneticilerin istifasının ardından “Kuruluş sancılarından kurtulmak” için olağanüstü kurultaylarını toplayacaklarını açıkladı.

İnce duyurdu: Olağanüstü kurultayımızı toplayacağız

Memleket Partisi'nde toplu istifalar yaşandı. Parti yönetimindeki 6 isim istifa etti.

İstifa eden isimler şöyle:

Memleket Partisi Genel Başkan Vekili ve Parti Sözcüsü Prof. Dr. Gaye Usluer, Memleket Partisi Genel Sekreteri Prof. De. Hakkı Akalın, Memleket Partisi Parti Meclisi-Danışma Kurulu Üye ve Memleket Partisi Kurucu Üyesi Meryem Şengül Kala, Memleket Partisi MYK Üyesi ve Parti Genel Saymanı Serkan Ufuk Akgün, Memleket Partisi MYK Üyesi Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu ve Memleket Partisi Parti Meclisi-Memleket Partisi Kurucu Üyesi Dr. Oğuz Giray.

Muharrem İnce de, istifaların ardından “Kuruluş sancılarından kurtulmak” için olağanüstü kurultaylarını toplayacaklarını açıkladı.

İnce'nin yaptığı paylaşım şöyle:

"17 Mayıs 2021’de kurduğumuz Memleket Partimiz, yaşadığı tüm sancılı süreçlere rağmen kısa sürede seçime girme hakkını kazandı. Bu aşamada yaşanan kuruluş sancılardan kurtulmak için Olağanüstü Kurultayımızı toplayacağız. Birlikte başaracağız. Geleceğimizi geri alacağız."

İKİ İSME YENİ GÖREV

Öte yandan Memleket Partisi resmi sosyal medya hesabından üzerinden yapılan açıklamada istifa eden isimlerden boşalan iki koltuğa Merkez Yönetim Kurulu'nda seçim yapıldığı duyuruldu.

Buna göre; Genel Başkan Vekilliği'ne Prof. Dr. Nurdan Şahin Demirbağ, Parti Sözcülüğü'ne ise Prof. Dr. İpek Özkal Sayan getirildi. Kararların oy birliği ile alındığı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2022, 07:27

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0