AK Partili Kaya'dan Bucalılara müjde: İzinler tamam, yol açılıyor

30 ekim büyük İzmir depreminde hasar gören Buca Cezaevi'nin yıkımının tamamlanmasının ardından polemik devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Buca Belediyesi'nin İller Bankası'ndan izinleri aldığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Kaya, Bucalılara, Adnan Kahveci caddesinin kesintisiz ulaşıma açılacağını ve alanın açık pazar yeri olarak tahsis edileceği müjdesini verdi.

AK Partili Kaya'dan Bucalılara müjde: İzinler tamam, yol açılıyor

 Buca Cezaevi, 62 yıl hizmet verdikten sonra 30 Ekim 2020 depreminde hasar gördüğü gerekçesiyle kapatıldı. Tartışmalı geçen yıkım sürecinin ardından cezaevi alanına ne yapılacağı ile ilgili polemikler devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan planların askıya çıkarıldığını duyurmuştu. 

AK Partili Kaya bugün sosyal medya hesabından araziyle ilgili Bucalılara yeni bir müjde verdi. Adnan Kahveci Caddesi'ni kesintisiz ulaşıma açılacağını ve alanın bir kısmına açık pazar yeri yapılacağını duyurdu.

Kaya'nın paylaşımı şu şekilde;

'' Bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Buca Cezaevi'ni yıkmış, CHP'li Büyükşehir'in AVM planını kaldırmış, burayı 44 bin 442 m2 sosyal donatı alanıyla vatandaşlarımızın kullanımına açmıştık. Buca Belediye Başkanı Sn. Erhan Kılıç'a da yol ve pazar yeri için bir çağrıda bulunmuştuk.

 Buca Cezaevi'nin yıkılmasının ardından, Bakanlığımızın hazırladığı planda yer aldığı şekliyle, Adnan Kahveci Caddesi'ni kesintisiz ulaşıma açıyoruz.

Çağrımız üzerine, 18 Ekim'de başvuruyu yapan Buca Belediyesi'ne İller Bankası'ndan gerekli izin verilmiştir.
 Ayrıca, alan içerisinde bir bölge de geçici olarak Buca Belediyesi'ne açık pazar yeri olarak tahsis edilecektir.

Buca'da tek bir dikili ağacı olmayanlar konuşadursun, biz İzmir ve Buca için laf değil iş üretmeye devam ediyoruz.''

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0