Binali Yıldırım trafik kazası geçirdi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Azerbaycan programı kapsamında Karabağ’da bulunan AK Parti Genel Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, trafik kazası geçirdi.

Binali Yıldırım trafik kazası geçirdi

Helikopterle Bakü'de bir hastaneye götürülen Yıldırım'ın sağlık durumuyla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan açıklama geldi. Sosyal medya hesabından yaşadığı kazaya ilişkin açıklamada bulunan Yıldırım, " Allah'a şükürler olsun ki durumumuz iyi. Tedbir amaçlı hastanede kontrol altındayız." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Azerbaycan’ın programı kapsamında Karabağ’da bulunan AK Parti Genel Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ı taşıyan araç Cebrayıl’den dönüşte virajı alamayarak kaza yaptı. Kaza nedeniyle hava yastıkları açılan araçtan çıkarılan Yıldırım ve Ayrım'ın kontrol amacıyla sağlık ekipleri eşliğinde helikopterle Bakü’deki bir hastaneye götürüldüğü ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA: KAZA HAFİF ATLATILDI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Azerbaycan ziyaretinde olan Sn. Binali Yıldırım'ın korumasıyla milletvekili arkadaşımız Şamil Ayrım'ın da bulunduğu aracı kaza yaptı. Kendisiyle görüştüm. Üçünün de sağlık durumunun iyi olduğunu, kazayı hafif atlattıklarını öğrendim. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum."

"ALLAH'A ŞÜKÜR DURUMUMUZ İYİ"

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Binali Yıldırım, "Azerbaycan seyahatimiz sırasında bir trafik kazası geçirdik. Allah'a şükürler olsun ki durumumuz iyi. Tedbir amaçlı hastanede kontrol altındayız. Dua eden, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

İLETİŞİM BAŞKANLIĞI: DURUMU İYİ

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Azerbaycan ziyaretinde eşlik eden Yıldırım ve Ayrım’ın bulunduğu aracın Zengilan Havalimanı yolunda kaza yaptığı belirtildi.

Sağlık durumları iyi olan Yıldırım ve Ayrım’ın kontrol amacıyla sağlık ekipleri eşliğinde helikopterle Bakü’de bir hastaneye götürüldüğü aktarılan açıklamada, heyetteki AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Ömer Çelik ve Efkan Ala’nın Yıldırım ve Ayrım’a eşlik etmek üzere Bakü’de kaldığı, araç şoförünün de genel sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.

"TEDBİR AMAÇLI BU GECE HASTANEDE GÖZETİM ALTINDA OLACAKLAR"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Bakü’de hastanedeyiz. Efkan Ala beyle beraber doktorlardan bilgi aldık şimdi. Genel Başkan Vekilimiz Sn Binali Yıldırım’ın, milletvekilimiz Sn Şamil Ayrım’ın ve koruma arkadaşımız Oğuzhan’ın sağlık durumları şükür iyi. Tedbir amaçlı bu gece hastanede gözetim altında olacaklar."

GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI

AK PARTİ İZMİR İL BAŞKANI SÜREKLİ: DURUMUNUN İYİ OLMASI TEK TESELLİMİZ

Yıldırım'ın kazasıyla ilgili sosyal medya Twitter hesabı üzerinden bir mesaj yayınlayan Kerem Ali Sürekli, "Genel Başkan Vekilimiz Sn. Binali Yıldırım ile Milletvekilimiz Sn. Şamil Ayrım’ın da içinde bulunduğu aracın kaza yaptığını üzüntüyle öğrendim. Yaralılarımızın durumunun iyi olması tek tesellimiz. Rabbim beterinden saklasın, geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "Genel Başkanvekilimiz Sn. Binali Yıldırım, İstanbul Milletvekilimiz Sn. Şamil Ayrım ve beraberindeki heyete Azerbaycan’da geçirdikleri kaza nedeniyle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Durumlarının iyi olması yüreğimize su serpmiştir. Allah beterinden korusun." dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ise, "Azerbaycan'da trafik kazası geçiren, Son Başbakanımız ve Genel Başkanvekilimiz Binali Yıldırım ile İstanbul Milletvekilimiz Şamil Ayrım'a, beraberindeki heyete geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim, her türlü kaza ve beladan muhafaza etsin." dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, "Son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve İstanbul Milletvekilimiz Sayın Şamil Ayrım'a; Azerbaycan'daki çalışmaları sırasında yaşadıkları trafik kazası nedeniyle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0