Memleket Partisi’nden hazine yardımı çıkışı: Sizin adaletinizi sevsinler

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin hazineden seçim kampanyası için yardım almayacağını ve kendi imkanlarıyla kampanya yürüteceklerini belirterek, ‘’Sizin adaletinizi sevsinler’’ dedi.

Memleket Partisi’nden hazine yardımı çıkışı: Sizin adaletinizi sevsinler

İnce’nin paylaşımını alıntılayan Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, ‘’ Bu düzeni milletimizle beraber sandıklarda yıkacağız. Türk insanının vicdanına, vatan sevgisine güveniyoruz Herşey Memleket için. Geleceğimizi geri alacağız…’’ dedi.

Siyasi partilere gelecek yıl yapılacak Hazine yardımı bu yıla göre 7 kat artarak 4.5 milyar liraya ulaşacak.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce seçim kampanyası için partisine yardım verilmemesine tepki gösterdi. 

İnce: 1 milyon TL para vererek kampanya yapacağız.

İnce sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘’ 2023 yılında siyasi partilere yapılacak hazine yardımı %700 artarak 4,5 milyar TL’ye çıktı. Biz ise hiç hazine yardımı almadan ve üstüne cumhurbaşkanlığı adaylığı için 1 milyon TL para vererek kampanya yapacağız. Sizin adaletinizi sevsinler’’ ifadelerini kullandı.

Oğuz: Geleceğimizi geri alacağız'

Muharrem İnce’nin paylaşımını alıntılayan Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz ise açıklamasında, ‘’ Bu düzeni milletimizle beraber sandıklarda yıkacağız. Türk insanının vicdanına, vatan sevgisine güveniyoruz Herşey Memleket için. Geleceğimizi geri alacağız…’’ dedi. 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0