Yeni il başkanına tebrik mesajları yağdı

CHP MYK, milletvekili aday adayı olabilmek için istifa eden Deniz Yücel’in yerine İzmir İl Başkanlığı görevine Şenol Aslanoğlu'nu atadı. Aslanoğlu’na sosyal medya üzerinden tebrik mesajları yağdı.

Yeni il başkanına tebrik mesajları yağdı

26 Aralık’ta 5 yıldır sürdürdüğü İzmir İl Başkanlığı görevinden milletvekili aday adayı olmak için istifa eden Deniz Yücel’in yerine atanan isim Şenol Aslanoğlu oldu. 

ÖRGÜTTEN ART ARDA TEBRİK MESAJLARI 

Aslanoğlu’na CHP’li vekillerden ve belediye başkanlarından destek mesajları yağdı. 

SOYER: BAŞARILAR DİLİYORUM

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "CHP MYK tarafından İzmir İl Başkanlığı'na atanan Sn. Şenol Aslanoğlu'na yeni görevinde başarılar diliyorum. Partimiz ve şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

ARSLAN: ÜSTÜN BAŞARI DİLİYORUM

CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan, "CHP Genel Merkez Yönetim Kurulumuzun Kararı ile İzmir İl Başkanı olarak görevlendirilen Şenol Aslanoğlu’nu kutluyor, üstün başarı diliyorum. Parti örgütümüze ve İzmirimize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

POLAT: ASLANOĞLU’NA İNANCIMIZ TAM 

CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, ‘’MYK’mız tarafından İzmir İl Başkanı olarak belirlenen Şenol Aslanoğlu’na inancım tamdır. Örgütümüze ve İzmirimize hayırlı olsun’’ ifadelerine yer verdi. 

BATUR: ÖRGÜTÜMÜZE VE İZMİR'İMİZE HAYIRLI OLSUN 

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ''MYK’mız tarafından CHP İzmir İl Başkanlığı görevine atanan Şenol Aslanoğlu'nu tebrik ediyor, başarılar diliyorum. CHP İzmir İl Örgütümüze ve İzmir’imize hayırlı olsun'' ifadelerini kullandı. 

TUGAY: BAŞARILAR DİLİYORUM

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, "Merkez Yönetim Kurulu'muzun CHP İzmir İl Başkanlığı görevine getirdiği Şenol Aslanoğlu'nu tebrik ediyor, başarılar diliyorum." dedi.

ENGİN: SEÇİMLER ÖNCESİ ÇOK ÖNEMLİ BİR GÖREV ÜSTLENEN…

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, ‘’ Merkez Yönetim Kurulumuzun kararıyla CHP İzmir İl Başkanı görevine layık görülen Şenol Aslanoğlu’nu tebrik ediyorum. Ülkemizin geleceğini belirleyecek seçimler öncesinde çok önemli bir görev üstlenen Aslanoğlu'na başarılar diliyorum. İzmir'imize ve partimize hayırlı olsun’’ dedi. 

İDUĞ: ÖRGÜTÜMÜZE HAYIRLI OLSUN

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, "MYK’mız tarafından CHP İzmir İl Başkanlığı görevine atanan Şenol Aslanoğlu'nu tebrik ediyor, başarılar diliyorum. İzmir’imize ve CHP İzmir İl Örgütümüze hayırlı olsun." dedi.

ERHAN KILIÇ'TAN TEBRİK

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, "CHP İzmir İl Başkanı olarak belirlenen Şenol Aslanoğlu’nu tebrik ediyorum. Partimize, örgütümüze ve İzmir'imize hayırlı olmasını dilerim." dedi.

EKREM ORAN: HAYIRLI OLSUN!

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, "Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığına atanan Şenol Aslanoğlu'nu tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum. CHP İzmir İl örgütümüze ve İzmir'imize hayırlı olsun."

İNCE: İKTİDARA YÜRÜDÜĞÜMÜZ YOLDA...

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, "CHP Merkez Yürütme Kurulumuzun kararıyla CHP İzmir İl Başkanımız Şenol Aslanoğlu oldu. Yeni il başkanımız Şenol Aslanoğlu’na başarılar diliyor,İktidara yürüdüğümüz yol da partimize ve İzmir’imize hayırlı olsun." dedi.

GÜRBÜZ: HAYIRLI OLSUN!

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, "Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı görevini devralan Şenol Aslanoğlu’nu tebrik ediyorum. Yeni görevinde başarılar dilerim. İzmir'imize hayırlı olsun." dedi.

KIRGÖZ:İZMİR’İMİZE HAYIRLI OLSUN 

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz ise, ‘’MYK’mız tarafından İzmir İl Başkanı olarak belirlenen Şenol Aslanoğlu’nu tebrik ediyor başarılar diliyorum. Örgütümüze ve İzmir’imize hayırlı olsun’’ dedi. 

KAYALAR: PARTİMİZE HAYIRLI OLSUN

Menderes Eski Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, ‘’Partimizin iktidara yürüdüğü yolda partimizin merkez yönetim kurulu tarafından İzmir İl Başkanlığı görevine atanan Şenol Aslanoğlu’nu tebrik ediyor, partimize hayırlı olmasını diliyorum’’ ifadelerini kullandı. 

ERİŞ: HALKIN İKTİDARI İÇİN

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, ''Cumhuriyet Halk Partisi MYK’mız tarafından İzmir İl Başkanı olarak atanan Şenol Aslanoğlu’nu kutluyor, görevinde başarılar diliyorum. Halkın iktidarı için yolumuz açık olsun'' dedi. 

ARDA'DAN BAŞARI DİLEĞİ

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, "CHP İzmir İl Başkanlığı'na atanan Şenol Aslanoğlu’na görevinde başarılar diliyorum." dedi.

ERDOĞAN: ÖNEMLİ GÖREVDE BAŞARILAR DİLİYORUM

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, "CHP MYK’mızca İzmir İl Başkanlığı görevine atanan Şenol Aslanoğlu’nu kutluyor, bu önemli ve sorumluluğu yüksek görevde başarılar diliyorum. Kentimize, örgütümüze ve parti ailemize hayırlı olsun." dedi.

DURAN: BAŞARILAR DİLİYORUM 

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, ''CHP İzmir İl Başkanlığı görevine atanan Sn. Şenol Aslanoğlu’a yeni görevinde başarılar diliyorum'' ifadelerine yer verdi. 

KARAKAYALI: ÇIKTIĞI YOLDA BAŞARILAR DİLİYORUM 

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, ''Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığına atanan Şenol Aslanoğlu'nu tebrik ediyor, çıktığı bu yolda başarılar diliyorum'' ifadelerini kullandı. 

CHP GENÇLİKTEN 'DESTEK' MESAJI 

CHP İzmir İl Gençlik Kolları resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ''Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı görevini devralan Şenol Aslanoğlu’nu tebrik eder, kendisine başarılar dileriz. Tüm kademelerimizle omuz omuza çalışacak, partimizi iktidara taşımak için elimizden geleni yapacağız'' ifadeleri kullanıldı. 

DENİZ YÜCEL: TEBRİK EDİYORUM 

CHP İzmir İl eski Başkanı Deniz Yücel de "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun takdiriyle, Merkez Yürütme Kurulumuzun kararıyla CHP İzmir İl Başkanlığı’na atanan Şenol Aslanoğlu'nu tebrik ediyorum ve kendisine başarılar diliyorum. Partimize, örgütümüze ve İzmir'e hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0