Pehlivan’dan Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Gazetecilerin milletimizin haber alma hakkı için emek veren, alın teri döken kahramanlar olduğunu belirten Pehlivan, “İlkeli ve tarafsız bir anlayışla, kamuoyunu bilgilendiren kıymetli basın mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, yoğun çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Pehlivan’dan Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Zamansız çalışılan ve zor bir meslek dalı olan gazeteciliğin, günümüzün en saygın iş alanlarının da başında yer aldığına dikkat çeken Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, mesajında şu cümlelere yer verdi; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk; “Basın bir ulusun ortak sesidir. Bir güç, bir okul, bir yol göstericidir” demiştir. Saat kavramı olmadan haber peşinde koşan, gelişen olayları kamuoyuna duyuran gazetecilerimiz önemli bir kamu görevini yerine getirmektedir. 63 yıl önce mesleğe emek veren basın mensuplarımızın haklarını düzenleyen yasanın yürürlüğe girmesini simgeleyen Çalışan Gazeteciler Günü’nü bizler de yürekten kutluyoruz.
Bizler de değerli basın mensuplarımızla karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesi içerisinde her zaman aynı yolda yürüyerek, Menemenimize hizmet etme çabası içerisindeyiz. Bu yolda bizlerden desteğini esirgemeyen basın mensubu arkadaşlarımıza da teşekkürü bir borç biliyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyor, hayatını kaybetmiş bütün basın çalışanlarını rahmetle anıyorum.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0