‘Skandal paylaşım’ görevden etti

CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar’ın yarı çıplak kadın görseli ile yaptığı “skandal” paylaşım bugün olağanüstü toplanan CHP İzmir İl Yönetim Kurulu’nda ele alındı. Toplantıda, Şenoyar’ın görevden alındığı öğrenilirken kararın oy çokluğuyla alındığı belirtildi.

‘Skandal paylaşım’ görevden etti

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu bugün olağanüstü toplantısını gerçekleştirdi. İl Başkanlığı’nda saat 15.00’te başlayan toplantı yaklaşık 1 saat sürdü.

Dün gerçekleştirilen İl Danışma Kurulu’nun ve 8-9 Ekim tarihlerinde 30 milletvekiliyle İzmir'in 8 ilçesinde gerçekleştirilen saha çalışmasının değerlendirmesinin yapıldığı toplantının ana gündem maddesi ise geçtiğimiz günlerde CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar’ın yarı çıplak kadın görseli ile yaptığı “skandal” paylaşımı oldu.

Yönetimin oy çokluğuyla Şenoyar’ı görevden aldığı öğrenildi. Ayrıca Şenoyar hakkında disiplin süreci başlatıldı.

NE OLMUŞTU?

Şenoyar, geçtiğimiz Cuma günü ilçede kurulmak istenen mermer ocağına dikkat çekmek için yarı çıplak bir kadın görseliyle sosyal medya hesabından paylaşım yapmıştı.

Şenoyar paylaşımında, “Dikkatinizi çektiğime göre..! Değerli Tireli hemşehrilerim. Tire’nin Akciğerlerine toz, toprak ve silisyum içerikli maden ocağı yapılsın mı.?” ifadelerini kullanmıştı.

Şenoyar’ın paylaşımın ardından CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve İl Başkanı Deniz Yücel, Tire programlarını iptal etmişlerdi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0