EGE'NİN HABER PORTALI
2021-07-12 17:29:39

YENGEÇ YENİAYININ BURÇLARA ETKİSİNİ KONUŞUYORUZ.

Astrolog Nazlı Özel

12 Temmuz 2021, 17:29

Merhabalar ben astrolog Nazlı Özel günlük, haftalık, aylık burç yorumları ile karşınızdayım.


Adeta bir Yengeç gibi kabuk değiştirmek isteyebileceğimiz bir süreçteyiz. Bazen seçimler ve hamlelerimizi erteleme şansımız yoktur. Hayatımızda büyük değişimler yaşayabileceğimiz, bir sayfayı kapatıp, yeni sayfalar açabileceğimiz önemli bir döneme giriyoruz.

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı 11 temmuzda yengeç burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Kendimizi yaklaşık 15 gün yengeç burcu gibi hissedeceğiz. Bu yeniayın bu kadar sizde baskı yaratıyor olması Satürn-Uranüs karesinin ve Venüs/Mars-Uranüs karesinin sert etkileri yüzündendir. Kısıtlayıcı değişiklikler veya beklenmedik kısıtlamalar içerisine girmiş olabilirsiniz. Bu hafta sakin kalmakta yeni işlere girişmemekte fayda var.

Peki ne yapmalıyım? diyorsanız. Bu yazıyı mutlaka okumalısınız.

Yengeçler bize her şeye ve herkese açık olamayacağımızı, duyarlılığımıza ve yumuşaklığımıza dikkat etmemiz gerektiğini, sınırlarımız olması gerektiğini, ayırt edici olmamız gerektiğini öğretir.

YENGEÇ YENİAYININ BURÇLARA ETKİSİ;

KOÇ: Nostalji gündeminizde oluyor. Eski dostlarınızla, ailenizle vakit geçirmek isteyeceksiniz. Uzun süredir ertelediğiniz imza atma, toplantı, söz,nişan konularını tekrar gündeme getirebilirsiniz. Bazılarınız bu dönemde evlilik kararı alabilir. Ayrıca baş ağrısı sorunları yaşayabilirsiniz.

BOĞA: Gelecek umutlarınıza dair somut bir şeyler yapma isteğiniz yükselebilir. Hayatınızda anı sürprizler , gelişmeler yaşanacak. Fakat yengeç yeniayı dedikodulara açık bir süreç olacak dikkatli olmanızda fayda var. Seyahat planları yapmaya başlıyorsunuz.

İKİZLER: Sizi beslemeyen, yetersiz gelen insan ve ortamlarla da ilişkinizi kesmeye karar verebilirsiniz. Nakit akışınız hızlanabilir ve beklediğiniz paralar elinize ulaşabilir. Alınganlıklar ilişkilerde kopukluklara neden olabilir.

YENGEÇ: Yeniay burcunuzda gerçekleşeceğinden en yoğun tesiri de siz alacaksınız. Ciddi kararlar alacağınız bir sürece giriyorsunuz. Rekabet ortamınız oldukça artıyor. Fakat sağlık durumunuza dikkat etmelisiniz. Ufak tefek kazalar yeniayda canınızı sıkabilir.

ASLAN: Yalnız kalmak isteyeceksiniz. Geçmişteki problemleri çözmek için harika bir süreç olacak. Kimileriniz doktor kontrolleri, aşı ve tahlilleriyle ilgilenirken bazı kişiler yurt dışına yönelik mesleki veya eğitim ile ilgili girişimlerini hızlandırabilir.

BAŞAK: Kariyeriniz ve geleceğinizde kendinizi nerede görmek istiyorsanız o yönde çevre oluşturmak adına iyicil etkiler mevcut. Yengeç yeniayı maddi olarak sizi zirveye taşıyacak. Yeni gelir kapıları bulabilir, toplu para kazanabilirsiniz.

TERAZİ: Ev ve aile ortamı ilişkileri dengelemediyseniz kimileriniz için engel yaratabilir. Hayata bakış açınızı da tekrardan sorgulayacağınız, gelişip ve öğrenmenize vesile olacak türden olaylarla karşılaşmanız mümkün. Mesleki olarak işinize yarayacak, uzmanlaştığınızı daha çok hissettiğiniz işlere girebilirsiniz.

AKREP: Aile ve kardeşler gündeminizde olacak. Miras, alacak, verecek konuları gündeminizde olacak. Aşk hayatınızda yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Hayata bakış açınızı da tekrardan sorgulayacağınız, gelişip ve öğrenmenize vesile olacak türden olaylarla karşılaşmanız mümkün.

YAY: Kimileriniz yatırımlar vesilesiyle yüksek ölçekte para harcayabilirsiniz. Para kaybetmemeye dikkat etmelisiniz. Ortak gelir ve gider konularına dair düzenlenmesi gereken konularla ilgilenebilirsiniz. Kredi başvuruları, miras hak edişleri ve ek kaynaklar elde edebilirsiniz.

OĞLAK: Yeniay karşıt burcunuza gerçekleşiyor. Aşk kapınızı bu süreçte çalabilir. Yeni insanlarla tanışıp, uzun soluklu ilişkiler yaşayabilirsiniz. Çevreniz tarafından takdir toplayacağınız bir zaman olacak. Fiziksel olarak kendinizde yapmak isteyeceğiniz bir değişiklik güçlü sonuçlar verebilir.

KOVA: Çalışma ortamınızda değişimler gündeme geliyor. İş değişikliği, ofis değişikliği yaşayabilirsiniz. Dostu, düşmanı ayırt edeceğiniz günler kapıda. Sezgileriniz güçlenebilir ve düşündüklerinizin gerçek olduğuna tanık olabilirsiniz.

BALIK: Risk almak size yeniayda kazanç sağlıyor olacak. Uzun süredir korktuğunuz ne varsa korkularınızdan kurtuluyorsunuz. Riskli yatırımlardan kazançlar elde edebilmek adına verimli etkiler söz konusu. Bekarsanız hayatınızın aşkını bulabilirsiniz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.