EGE'NİN HABER PORTALI
2021-05-22 12:21:46

23-29 MAYIS HAFTALIK BURÇ YORUMU

Astrolog Nazlı Özel

22 Mayıs 2021, 12:21

Merhabalar 23-29 Mayıs haftalık burç yorumları ile karşınızdayım. Bu haftanın gündemi 26 mayısta gerçekleşecek olan Yay Burcunda Ay tutulması oluyor. Daha esnek olacağımız ve sırların açığa çıkacağı bir hafta olacak.

Haftanın mesajı: Ayağını yorganına göre uzaktanlar kazanıyor.

KOÇ: Bu hafta ikili ilişkilerde ve ortaklıklarda bazı tamamlanmalar, netleşmeler gündemde olacak. İş hayatında yanılgılara açık durumlara dikkat etmek hayal kırıklıklarını önleyebilir. Yurt dışı bağlantılı işler, eğitim ve ticaretle ilgili konuların öne çıkacağı bir hafta olacak

BOĞA: Arkadaşlarla ilgili beklentilerin sorgulanması yaşanabilir. Hafta sonu maddi konularda daha dikkatli hareket etmekte fayda var. Hafta sonu ise arkadaşlarla olan ilişkilerde yanlış anlaşılmalar olabileceğinden dikkatli olmakta fayda var.

İKİZLER: Birlikte çalışılan kişilerle ilgili yanılgılar olabilir. Hafta sonu yurt dışıyla ya da eğitimle ilgili konularla uğraşmak mümkün. Bu hafta kişisel kararlarda, sağlıkla ilgili durumlarda netleşmeler yaşanacak. Ebeveynlerle ve evle ilgili durumlarda gerçekçi davranmak önemli olacak.

YENGEÇ: Hafta sonu mümkün olduğunca gizlenen durumlardan uzakta durmakta fayda var. Gelir- gider dengesini yaparken gerçekçi olmaya dikkat edilmeli. Hafta sonu ise arkadaşlarla olan ilişkilerde yanlış anlaşılmalar olabileceğinden dikkatli olmakta fayda var.

ASLAN: Bu hafta biraz alıngan ve kafasının içinde olayları büyüten bir ruh halinden geçmeniz olası. Bu noktada, kardeşleriniz, komşularınız veya yakın arkadaşlarınız hakkında yanlış kanıya kapılma olasılığınız var. Ve ayrıca kısa vadeli planlar yaparken de dikkatli olmanız, özen göstermeniz sizin lehinize olacaktır.

BAŞAK: Bu hafta; kariyer, iş ve devlet daireleri veya büyük şirketlerle yapacağınız görüşmelere dikkat etmenizde fayda var. Bu anlamda ani değişimlere açık bir haftadan geçeceksiniz. Bu konularda daha dikkatli olmanız sizin hayrınıza görünüyor.

TERAZİ: Bu hafta hem duygusal hem de iş ve çalışma koşullarından yana biraz huzursuz olabilirsiniz. O nedenle mümkün olduğunca özellikle iş arkadaşlarınızla daha yapıcı ilişkiler kurmaya gayret edin.

AKREP: Bu haftayı biraz aşk, meşk işlerinden uzak geçirmenizde ciddi fayda var. Gökyüzü bu haftanın genelinde açıkçası para konuları da dahil olmak üzere pek de sevimli konuşmuyor o nedenle öyle dip dibe, üstüne derin konulara dalarak zaman geçirmemenizde fayda var.

YAY: Bu hafta sağlığınıza dikkat ediyorsunuz sevgili yaylarım. Gereksiz yere, kendinizi riske atacak hareketlerden uzak durmanızı tavsiye edeceğim. Çünkü gökyüzünün genel olumsuz tavrı sizin sağlık ve çalışma koşullarınızı, servis alıp servis verdiğiniz alanın üstünde.

OĞLAK: Bekarsanız bu dönem daha çok aşka, keyfe size mutluluk veren konulara odaklanacaksınız, hobilerinizi hareketlendireceksiniz. Güneş İkizler burcuna geçiyor bu da yakın çevrenizde olup biten konu ve olayları daha fazla merak edeceğinizi gösteriyor.

KOVA: Pazar günü Satürn gerilemeye başlıyor, arkadaşlarınızla olan işlerinizde bazı konuları yeniden ele almak durumunda kalacaksınız. Bazı ilişkileri yeniden gözden geçireceksiniz. Bu hafta sonu önemli girişimlerde aldanma etkisine karşı lütfen dikkat edin.

BALIK: Perşembe günü Güneş’in İkizler burcuna geçmesiyle beraber maddi konulara kendinizi kaptıracaksınız. 1 ay boyunca cebinize giren para önemli olacak. Kazanımlarınızı nasıl artıracağınızı konuşacaksınız ve bu alanlarda kendinizi güvene alma ihtiyacınız yüksek çalışacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.