EGE'NİN HABER PORTALI
2021-05-07 20:22:00

7-14 MAYIS HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Astrolog Nazlı Özel

07 Mayıs 2021, 20:22

Merhabalar sevgili Ege ajans okuyucuları. Ben astrolog Nazlı Özel 07 mayıs-14 mayıs haftalık burç yorumları ile karşınızdayım. Keyifli mutlu bir hafta diliyorum. 

Bu haftanın en önemli astrolojik olayı aklın ve mantığın, iletişimin kalbi olan Merkür kendini iyi hissettiği, iyi çalıştığı yöneticisi olduğu İkizler burcunda olacak. Bu hafta ikili ilişkiler ön planda. 

HAFTANIN MESAJI: İnsanları geçimsiz icra eden sevgisizliktir. Birbirine hasım eden iletişimsizliktir. Güzellikten yana ne var ise yok eden ilgisizliktir. Konfüçyus 

Koç burç yorumları: Bu hafta yakın çevren, fikirlerin ve kısa seyahat konuların ön plana çıkacak gibi görünüyor. Varsa kardeşlerin, yakın akraba veya arkadaşlarınla daha çok iletişime geçebilir, onlara olan duygularını ifade etmek isteyebilirsin. Sosyal medya, iletişim konularında hareketlenebilir, yeni düşüncelerinizi çevrenizle paylaşabilirsiniz. Kardeşlerinizin, arkadaşlarınızın, yakın akrabalarınızın ortak gündemlerine dahil olabilirsiniz. Yeni online eğitim planları, eğitim alanında değişimler ya da gelişmeler, sınav konuları sizi meşgul edebilir.

Boğa burç yorumları: Bu hafta maddi kaynakların ön plana çıkacak gibi görünüyor.Para konularında birçok yeni fırsat aynı anda önümüze çıkabilir. Yeni girişimler yapmak için sabırsızlanabiliriz ancak iyice düşünmeden harekete geçmemeliyiz. Gelir kaynaklarımız artabilir, finansal bir sorunla ilgili pratik ve hızlı bir çözüm geliştirebiliriz.Dolunay etkisinin devam ettiği bu hafta ilişkilerde güven krizlerine karşı dikkatli olmalısın. İnsanlar size göre şekil almıyorlarsa, bunu da görüp kabul etmekte ve yolunuzu çizerken bunu dikkate almakta fayda var! 

İkizler burç yorumları: Bu hafta Merkür ve Venüs sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Bu dönemde yakın çevrene ve dış dünyaya yansıttığın imajın ön plana çıkacak gibi görünüyor. Fiziksel görünümünde değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Tüm yeteneklerinizi sergileyeceksiniz. Yeni başlangıçlar, yeni ilişkiler gündeme gelebilir. Yeni imza ve anlaşmalar söz konusu olabilir. Önümüzdeki hafta Venüs’ün de İkizler burcuna geçmesiyle fiziksel görüntünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. Dolunay etkisi devam ediyor. İşinizde, sağlığınızda, çalışma ortamınızda beklenmedik olaylara dikkat. 

Yengeç burç yorumları: Bu hafta bilinç altın ve kontrol dışı konular ön plana çıkacak gibi görünüyor. Kendini geri planda tutarak ruhsal konulara dair merakını gidermek isteyebilir. Önünüzde alınması gereken kararlar, girişilmesi gereken işler, umut verici görünen iletişimler var. Bazı dedikodularla karşılaşmanız olası. Aşk hayatınızda duygularınızı içinizde yaşayabilir ya da birtakım krizlere çözümler getirebilirsiniz. 

Aslan burç yorumları: Bu hafta sosyal çevren ve gelecek beklentilerin ön plana çıkacak gibi görünüyor. Arkadaşlarınla bol bol keyifli ve bilgi içerikli sohbetler yapabilirsin. Dolunay etkisinin devam ettiği bu hafta başka bir eve taşınmayı düşünebilir veya evinde tadilat gerektiren işler gündeme gelebilir. Sosyal medya, basın yayın, on-line sunumlar, gerçekleştirmek istediğiniz tüm konularda kendinizi öne çıkartma konusunda şanslar mevcut. 

Başak burç yorumları: Bu hafta kariyer hayatın ön plana çıkacak gibi görünüyor. Kıvrak zekanla geliştireceğin projelerin, bilgi birikimin, pratik ve hünerli girişimlerinle dikkatleri üzerine çekebilirsin. Dolunay etkisinin devam ettiği bu hafta kardeşler, yakın akraba ve komşuların ile olan iletişiminde bazı hassasiyetlerin farkına varabilirsin. Yeni teklifler alabilir, otorite figürlerinden destek görebilirsiniz. Kariyerde beklediğiniz haberler varsa bu dönem gelebilir. 

Terazi burç yorumları: Bu hafta hayata bakış açın ve yurt dışıyla ilgili konuların ön plana çıkacak gibi görünüyor. Kişisel gelişiminde sana fayda sağlayacak ve ufkunu genişletebileceğin bir eğitime başlayabilirsin. Dolunay etkisinin devam ettiği bu hafta gelir ve gider dengendeki sorunlar içsel bir krize neden olabilir ve finansal akışını yapılandırmak için harekete geçmen gerekebilir. Merkür’ün İkizler burcu geçişi yeni projeleriniz, ticari konular, girişimleriniz, medya, basın yayın, sosyal medya, yurtdışı konularında size yenilikler vadedecek. 

Akrep burç yorumları: Bu hafta ortaklı gelirlerinle ilgili konuların ön plana çıkacak gibi görünüyor. Finansal konular ön plana çıkacaktır. Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi açıdan hızlı hareket etmek istediğimiz bir dönemdeyiz. Çok fazla düşünmeden bizi heyecanlandıran finansal girişimlere yönelebiliriz.Dolunay etkisinin devam ettiği bu hafta hassas bir dönemden geçiyor olabilirsiniz.

Yay burç yorumları: Bu hafta ikili ilişkilerin ve iş birliklerin ön plana çıkacak gibi görünüyor. Evliliğinde hareketli günlere giriyorsun. Yay burçları Dolunay etkisi ile birlikte affetmeye hazır olacaklar. Uzun zamandır içlerinde tuttukları kötü enerjilerin gitmesine izin vererek saplantılardan kurtulma şansları var. Ancak bunu yapmak istemeleri ve buna izin vermeleri gerekiyor. Bu süreçte emeklerinin değerini anlayıp daha sıkı çalışmaya başlayabilirler. Korkularınla yüzleşmek isteyebilirsin. 

Oğlak burç yorumları: Merkür’ün İkizler burcu transiti ikili ilişkiler, aşk hayatı, ortaklık, evlilik konularında yenilikleri, yeni kararları yaşamınıza getirebilir.Psikolojik olarak özgürleşmek isteyeceksiniz. Yeni ticari girişimler, projeler meydana gelebilir. Kendi sağlığınız ve ailenizin sağlığıyla ilgili gündemler ortaya çıkabilir. Bazı sırlarla yüzleşmeler, sizi aşağıya çeken konuları bırakmak ve fark etmek gibi krizler yaşayabilirsiniz. 

Kova burç yorumları: Dolunay etkisinin devam ettiği bu hafta aile hayatın ve hedeflerin arasında bir denge oluşturmak senin için önemli olacak. Dolunay, Kova burçlarını çok daha hassas bir hale getirebilir. Bu nedenle normalden çok daha fazla anlayış bekleyebilir ve isteyebilirler. Bu süreçte onları en iyi anlayan insanlarla iletişim kurabilir vakitlerini onlara ayırabilirler. Hayat sizi içsel bir dönüşümde, bir aşamayı geçmeye zorluyor. Bir işin altyapısını dönüştürmeniz de gerekebilir. Merkür’ün İkizler burcu geçişi yeteneklerinizi ortaya koyarak başarı sağlayacağınız bir dönem olacak. 

Balık burç yorumları: Bu hafta ev veya aile bireylerinle ilgili konular ön plana çıkacak gibi görünüyor. Yaşadığın alanı güzelleştirmek ve yeniden dekore etmek isteyebilirsin. Evinde, ailenle birlikte eğlenceli aktiviteler düzenleyebilir, onlara olan duygularını ifade etmek isteyebilir, kendini bu şekilde oldukça huzurlu ve keyifli hissedebilirsin. Akrep dolunayının etkileri bu hafta da devam ediyor. Hukuki konular, uluslararası konular, seyahat, ticari işlerde bazı krizler, beklenmedik durumlar ortaya çıkabilir. Sakin kalıp adımlarınızı sağlam atmaya özen göstermelisiniz. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.