Yücel’den AK Parti İzmir’e ‘9 Eylül’ salvosu: Atatürk'süz olmaz

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın İzmir'in Kuruluşunun 100’üncü yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan görsele tepki gösterdi. AK Parti’nin yayınladığı görselde Atatürk’ü anmamaları ve Atatürk’e dair bir ibare bulunmamasına tepki gösteren Yücel, ‘’ 9 Eylül, Atatürk'süz olmaz. İzmir Tayyip Erdoğan ve şürekasına geçit vermez’’ dedi.

Yücel’den AK Parti İzmir’e ‘9 Eylül’ salvosu: Atatürk'süz olmaz

 İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir’in kurtuluşunun 100’üncü yılı dolayısıyla kentin dört bir yanına asılan “Barışın İkinci Yüzyılı” afişleri tartışma yaratmıştı.

Hazırlanan görsellerde ‘zafer’ yerine ‘barış’ ifadelerinin kullanılması AK Partili yöneticilerin de tepkisini çekmişti. Öte yandan zaman zaman alevlenen tartışamalar sürerken bu kez AK Parti’nin hazırladığı 100. Yıl görseli tepkileri beraberinde getirdi. 

AK Parti’nin bugün sosyal medyadan yayınladığı görselde Atatürk’ü anmamaları ve görsel Atatürk’e dair bir ibare bulunmaması büyük tepki topladı. 

Görselde Cuhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan fotoğrafı ile ‘’İzmir’in Kurtuluşunun 100’üncü yılı kutlu olsun’’ ifadeleri kullanıldı.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı Resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, ''İzmir'imizin 'ZAFER' ile taçlanan kurtuluşunun 100. yılı kutlu olsun'' denildi.

Paylaşımı AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de alıntılayıp ''Vatan ve Bayrak aşkının vücut bulduğu şehirdir Güzel İzmir… Hürriyet, istiklal ve istikbalin şehri İzmir’imizin “Zafer” ile taçlanan kurtuluşunun 100. yılı kutlu olsun’’ notunu yazması eleştirilerin hedefi oldu.

"İzmir Tayyip Erdoğan ve şürekasına geçit vermez"

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "Mustafa Kemal Atatürk'süz ve Tayyip Erdoğan görseliyle 9 Eylül'ü kutlamak tam da size yakışır. Şunu hala öğrenemediniz. 9 Eylül, Atatürk'süz olmaz. İzmir Tayyip Erdoğan ve şürekasına geçit vermez’’ dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0