Yücel: Tireliler millet iktidarını bekliyor!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve yönetimi, Tire’de esnaf, vatandaş ve odalarla bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini dinledi. Yücel, “Dertleri çok ama hiçbiri çözümsüz değil. Tireliler, iktidar değişimine inanmış, seçimi ve millet iktidarını bekliyor” ifadelerini kullandı.

Yücel: Tireliler millet iktidarını bekliyor!

 CHP İzmir İl Başkanlığı, esnaf, vatandaş ve STK’lara yönelik saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve yönetiminin saha mesaisindeki son durağı Tire oldu. Yücel ve il yöneticileri Tire’nin Salı Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yücel ve yönetimine CHP Tire İlçe Başkanı Nejat Bozkurt, ilçe yöneticileri ve Tire Belediyesi’nin CHP’li meclis üyeleri eşlik etti.

Peş peşe gelen zamlar ve artan maliyetler nedeniyle zor günler geçiren esnafın sorun ve talepleri dinlenirken, mevcut krizden çıkılabilmek için gerekli çözüm önerileri de anlatıldı.

Yücel ve il yöneticileri Salı Pazarı’nın ardından Tire Ziraat Odası, Disk Emekli-Sen Tire Şubesi ve Tire Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Ziyaretlerde çiftçinin, emeklinin, esnafın ve ticaret erbabının yaşadığı sorunlar masaya yatırıldı.

YÜCEL: TİRELİLER İKTİDAR DEĞİŞİMİNE İNANMIŞ

Yücel, ilçedeki saha çalışmasıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“İzmir’in çalışkan ve üretken insanlarının, emeklerinin karşılığı için tezgah açtığı Tire’nin Salı pazarında, Tireli vatandaşlarımızla dertleştik. Dertleri çok ama hiçbiri çözümsüz değil. Tireliler, iktidar değişimine inanmış, seçimi ve millet iktidarını bekliyor.

İl Yönetim kurulu üyelerimizle gerçekleştirdiğimiz Tire programımızda,Ziraat Odasını, DiskEmekliSen'i ve Ticaret Odasını ziyaret ederek çiftçinin, emeklinin,esnafın ve ticaret erbabının yaşadığı sorunları konuştuk. Türkiye’nin her köşesinde olduğu gibi Tire de, ‘hemen seçim’ diyor.”

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0