Yücel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Koca'ya tepki: Derhal istifa etmelilerdir

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Konya’da doktor Ekrem Karakaya’nın öldürülmesine ilişkin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamasına, “Bizim yüreğimiz yanıyor Kemal Bey. Biraz da olsa üzgün görünemez miydiniz?” karşılığını veren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya tepki gösterdi. Yücel, "Cumhurbaşkanı ve Sağlık Bakanı bu çağdışı olayın asli sorumlularıdır ve derhal istifa etmelilerdir!" dedi.

Yücel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Koca'ya tepki: Derhal istifa etmelilerdir

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Konya’da kardiyoloji doktoru Ekrem Karakaya’nın bir hasta yakını tarafından öldürülmesine ilişkin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medyadan paylaştığı mesajı eleştiren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu; “Erdoğan gör yarattığın iklimi, utan utan! Beceriksiz bakanını da al, derhal gidin. Şiddeti uygulayanlara sus pus olup, hakkını isteyen sağlık personeline ‘giderlerse gitsinler’ demenizin bedelidir bu yaşananlar. Onlar kalacak, siz gideceksiniz. Bu şiddet de ya bitecek ya bitecek!” açıklamasını yapmıştı.

Bakan Koca da Kılıçdaroğlu'nun paylaşımını alıntılayıp; “Bir hekimin katledilmesi karşısında zerre kadar üzüntü içermeyen şu sözleri milletimizin vicdanına havale ediyorum. Bizim yüreğimiz yanıyor Kemal Bey. Biraz da olsa üzgün görünemez miydiniz?” karşılığını verdi. 

İSTİFA ETMELİLER

CHP İl Başkanı Yücel ise Bakan Koca'ya şu yanıtı verdi;

"Doktorlara 'giderlerse gitsinler' diyen cumhurbaşkanı ve başta şiddet olayları olmak üzere sağlık çalışanlarının haklı taleplerine kulağını tıkayan sağlık bakanı bu çağdışı olayın asli sorumlularıdır ve derhal istifa etmelilerdir!"

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2022, 11:54

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0