Yücel'den Bekir Bozdağ'ın atanması kararına tepki: FETÖ'yle mücadelede yeni dönem!

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre 'görevden af talebi kabul edilen' Abdulhamit Gül'den boşalan Adalet Bakanlığı'na TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ atandı.

Yücel'den Bekir Bozdağ'ın atanması kararına tepki: FETÖ'yle mücadelede yeni dönem!

Atama kararının yankıları sürerken, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ''Fetö'yle mücadelede yeni dönem! Meclis kürsüsünden "Fetullah Gülen bu ülkenin yetiştirdiği değerli bir kıymettir" diyen Bekir Bozdağ Adalet Bakanı olarak atandı.'' sözleriyle tepkisini dile getirdi.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adalet Bakanlığı'ndan istifa eden Abdülhamit Gül'ün yerine Bekir Bozdağ'ı atadı. Bozdağ'ın atanmasının yankıları sürerken, CHP İzmir İl Başkanı avukat Deniz Yücel karara sert tepki gösterdi.

CHP İl BaşkanıYücel, sosyal medyadan Adalet Bakanlığı görevine yeniden getirilen Bekir Bozdağ'ın 2011'de AK Parti'nin Grup Başkanvekilliği görevini yürüttüğü sırada TBMM'de yaptığı bir konuşmada Fethullah Gülen hakkında sarf ettiği sözlerinin yer aldığı bir video paylaştı.

Yeni Bakan Bozdağ videoda "Bu ülkenin yetiştirdiği değerli bir kıymettir. Seversiniz, sevmezsiniz ama değerli bir insandır, bilge bir insandır. Bu ülkenin milli ve manevi değerlerine bağlı nesillerin yetişmesi için hizmetini yapıyor. Her şeyi de açık, devletin denetimi, gözetimi altında açık, her şeyi gözünün önünde olan yapılan hizmetlere baktığınızda siz buna hakkında herhangi bir savcının iddiası veya mahkumiyet kararı olmayan birine çete diye itham ederseniz ona karşı da büyük bir haksızlık yapmış olursunuz" ifadelerini kullanmıştı.

YÜCEL'DEN SERT TEPKİ!

CHP İl Başkanı Yücel görüntüleri, ''Fetö'yle mücadelede yeni dönem! Meclis kürsüsünden "Fetullah Gülen bu ülkenin yetiştirdiği değerli bir kıymettir" diyen Bekir Bozdağ Adalet Bakanı olarak atandı.'' notuyla paylaşarak tepkisini dile getirdi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0