Temel atmaya saatler kala büyük iddia: O ilçede Kılıçdaroğlu afişleri toplatıldı

CHP Bergama İlçe Başkanlığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek olan Buca Metrosu temel atma töreni afişlerinin AK Partili Bergama Belediyesi zabıta ekipleri tarafından toplatıldığını ileri sürdü.

Temel atmaya saatler kala büyük iddia: O ilçede Kılıçdaroğlu afişleri toplatıldı

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın bir dizi programa katılmak üzere İzmir’e gelecek.

CHP Lideri, İzmir programı kapsamında partisinin İzmir İl Başkanlığı'nın Alsancak'taki yeni binasının açılışını yapacak ve İzmir tarihinin yerel yönetimler bazında en büyük yatırımı olan Buca Metrosu temel atma törenine katılacak.

Kılıçdaroğlu’nun İzmir programının kesinleşmesinin ardından, İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir yanını Buca Metrosu temel atma töreninin duyuru afişleri ve billboard görselleriyle donatmıştı.

Öte yandan; CHP Lideri’nin İzmir’e gelmesine sayılı saatler kala CHP Bergama İlçe Başkanlığı, ilçeye konulan afişlerin AK Partili Bergama Belediyesi’nin zabıta ekiplerince kaldırıldığını öne sürdü.

CHP Bergama İlçe Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "14 Şubat 2022 tarihinde CHP Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla yapılacak Buca Metrosu Temel Atma Töreni 'ne halkımızı davet eden afişlerimiz, AKP'li Bergama Belediyesi yönetimince zabıta marifetiyle toplatılarak kaldırılmıştır. Bu tahammülsüzlüğü şiddetle kınıyoruz. Her şeye rağmen geliyor gelmekte olan" denildi.

Bergama Belediyesi, afişlerin zabıta tarafından toplatıldığı iddiasıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0