Tarkan’ın cebine tek kuruş girmeyecek

İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümünde Megastar Tarkan yüzbinlerce hayranı ile buluştu. Tarkan’ın konserden alacağı ücret hakkında çeşitli söylentiler dolanırken, Soyer’den konuya ilişkin ilk açıklama geldi. Başkan Soyer açıklamasında, Tarkan’ın aldığı kaşe ücretinin hepsini hayır işlerinde kullanacağını söyledi.

Tarkan’ın cebine tek kuruş girmeyecek

İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümünde Megastar Tarkan İzmirlilerle buluştu. Dünyanın en kalabalık konserleri arasında giren konser için Tarkan’ın alacağı ücret kentte büyük merak konusu olmuştu.  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, HalkTV’de çıktığı canlı yayında Tarkan’ın konser için aldığı ücrete ilişkin açıklamalarda bulundu. 


Hayır işlerine kullanılacak 

Tarkan’ın alacağı parayı hayır işlerine bağışlayacağını belirten Başkan Soyer, “Tarkan’ın cebine bir kuruş girmeyecek. O kadar yüce bir gönül ki hem doğayı hem toplumu hem barışı hem de mazlumun hakkını savunan bir insan... Aldığı kaşe ücretinin hepsini hayır işlerinde kullanacak. Tarkan hakikaten eşsiz bir dost. O kadar yüce gönüllü ki… Kaşe ücreti olarak alması gereken ücreti hayır işine aktaracak. Başlıkları konuşuyoruz. Yurt mu yapsın, kreş mi yapsın diye konuşuyoruz. Tarkan eşiz bir dost ve çok kıymetli bir star. Saçtığı ışık hepimizi aydınlatıyor’’ dedi. 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0