Sürekli'den Altaylı'ya tepki!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Haber Türk televizyon kanalında yayımlanan programda program yapımcısı Fatih Altalı, izleyicilerden gelen yorumlar üzerine, "Benim kafamı ütülemeyin" diyerek çıkışına AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli tepki gösterdi. Sürekli sosyal medya hesabı üzerinden "Belediye ile ilgili yaşadığı sorunları dile getiren İzmirli kardeşlerimize böyle bir uslup kullanmak, hakaret etmek kimsenin haddine değildir" dedi.

Sürekli'den Altaylı'ya tepki!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Haber Türk televizyon kanalında yayımlanan ve Fatih Altaylı’nın sunduğu Teke Tek isimli programa katıldı.

Programda izleyicilerden gelen sorularını okuyan Altaylı, “Değerli izleyiciler, İzmir’in meselelerini yazıyorsunuz. Biz burada başka bir şey konuşuyoruz,ortak geleceğinin ne kadar önemli olduğunu kafanızın bir kenarına yazın, yazmıyorsanız da başka kanala geçin. Benim kafamı ütülemeyin” ifadelerini kullandı. Altaylı’nın bu sözleri üzerine AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, sosyal medya hesabı üzerinden eleştirilerde bulundu. Sürekli, Altaylı’nın kullandığı üslup üzerine, “İzmirliler bu toprakları her şartta canı pahasına savunmuş ve hürriyetine sahip çıkmıştır. Belediye ile ilgili yaşadığı sorunları dile getiren İzmirli kardeşlerimize böyle bir uslup kullanmak, hakaret etmek kimsenin haddine değildir” dedi. Soyer’in sessiz oluşuna ise “Bir şehrin belediye başkanı da hemşehrilerine hakaret edilirken suspus oturamaz” diyerek tepki gösterdi.

Sürekli şu ifadeleri kullandı:

İzmirliler bu toprakları her şartta canı pahasına savunmuş ve hürriyetine sahip çıkmıştır. Belediye ile ilgili yaşadığı sorunları dile getiren İzmirli kardeşlerimize böyle bir uslup kullanmak, hakaret etmek kimsenin haddine değildir. Bir şehrin belediye başkanı da hemşehrilerine hakaret edilirken suspus oturamaz! İzmir demokrasinin şehriyse elbette soracak, sorgulayacaktır. Elbette derdini, tasasını dile getirecektir. İzmirliler'in bu hürriyet anlayışı tarih boyu değişmemiştir, değişmeyecektir.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0