Soyer’den UKOME’ye zehir zemberek sözler: ‘İzmir’in ulaşımını felç etmek istiyorlar’

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Menemen'de gerçekleşen İZTAŞIT töreninde UKOME’nin İzmir’de toplu ulaşım zamlarını iptal etmesine tepki gösterdi.

Soyer’den UKOME’ye zehir zemberek sözler: ‘İzmir’in ulaşımını felç etmek istiyorlar’

Soyer açıklamasında, ‘’ İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin toplu ulaşımını felç etmek için elinden geleni yapıyor. Yetmiyor, Büyükşehir Belediyesi finansman sağladığı için, toplu ulaşım aksamasın diye kasasından ulaşım şirketlerine kaynak aktardığı için doğal zarar ediyor, bu sefer de 'Niye zarar ediyorsunuz?' diye suçluyorlar. Gerçekten akıl tutulması...’’ dedi.

 İzmir’in Menemen ilçesinde düzenlenen İZTAŞIT töreninde önemli açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Menemen'de 103 araçla büyük bir atılımın yola çıktığını müjdeledi. 

Derinleşen ekonomik krize rağmen İZTAŞIT uygulaması ile Menemen'e 103 araç kazandırıldığını belirten Başkan Soyer, ''İZTAŞIT uygulamamızı ilk olarak Aralık 2019’da Seferihisar’da 31 araçla başlattık, sonra sonra Kiraz’da 9 araçla devam ettik. Bugün Menemen’de 103 araçla gerçekten çok büyük bir atılım yapıyoruz. Bu hatlarda görev yapan şoförlerimizin 26’sı kadın. Her biri İZTAŞIT sayesinde evine ekmek götürüyor. Her şeyden önemlisi vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyesi’nin güvencesiyle yüksek kalitede bir hizmete erişmil oluyor. Herkes için kazan kazan ilkesiyle uygulamaya koyduğumuz İZTAŞIT’ı, 103 araçla Menemen’de büyütmenin gururunu yaşıyoruz. Akaryakıtın her gün zamlandığı hayatın ateş pahasına döndüğü bir ortamda mazeret değil, hizmet üretmeye devam ediyoruz. Türkiye’de yaşanan büyük ekonomik krize rağmen bugün burada 103 taşıtla yep yeni bir hizmeti başlatmanın büyük mutluluğu içindeyiz'' ifadelerine yer verdi. 

Akıl tutulması 

Törende konuşma yapan Başkan Soyer ulaşım zammının UKOME'de defalarca reddedilmesine tepki gösterdi. Soyer açıklamasında, ‘’ Hayat pahalılığı bu kadar yükselmişken, enflasyon bu kadar tırmanırken birileri de İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin toplu ulaşımını felç etmek için elinden geleni yapıyor. Yetmiyor, Büyükşehir Belediyesi finansman sağladığı için, toplu ulaşım aksamasın diye kasasından ulaşım şirketlerine kaynak aktardığı için doğal olarak zarar ediyor, bu sefer de 'Niye zarar ediyorsunuz?' diye suçluyorlar. Gerçekten akıl tutulması... Bir yandan felç etmek için her şeyi yapacaksınız, önünü kesmek için her şeyi yapacaksınız, sonra da 'Niye zarar ediyor?' diye hesap soracaksınız. Ben milletimizin, İzmirlilerin vicdanına havale ediyorum’’ ifadelerini kullandı. 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0