Soyer'den flaş Çiğli hamlesi!

Çiğli Belediyesi şirketi Çibel A.Ş. ile Genel-İş İzmir 8 No’lu Şube arasında süren ve 836 işçiyi kapsayan toplu sözleşme sürecinden anlaşma sağlanamayınca işçiler günlerdir Çiğli Belediyesi önünde yapılan eyleme İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer hamle geldi.

Soyer'den flaş Çiğli hamlesi!

Soyer’e yakın kaynaklardan edinen bilgiye göre; Bu sabah saat 10.00 da Çiğli Belediyesi önünde eylemde olan işçileri ziyaret edecek olan Soyer ardından Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ile bir araya gelecek.

 Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’nün yaptığı sert açıklamanın ardından sendika da bir açıklama yaparak Başkan Gümrükçü'yü masaya davet etmişti. Sedikanın davetinin ardından Başkan Gümrükçü, sendikadan gelen çağrıya "Masaya da alana geliyoruz" yanıtını verdi.

GÜMRÜKÇÜ DUYURDU “SOYER İLE KATILIYORUZ “

Gümrükçü yaptığı açıklamada, "Çiğli Emekçileri ve Çiğli halkı için… Belediye emekçilerimiz ve DİSK'e bağlı Genel İş 8 No'lu Şubesi’nin grev kararı alarak kalktıkları masaya tekrar oturma çağrılarını aldık. Davetiniz kabulümüzdür. Yarın sabah, İzmir Büyükşehir Belediyemizin aynı zamanda Sosyal Demokrat Kamu İşverenler Sendikası’nın (SODEMSEN) Başkanı Sayın Tunç Soyer ile birlikte hiç kalkmadığımız masaya da zamlara karşı eylem yapılan alana da geliyoruz. Çiğli halkı da Çiğli Belediyesi emekçisi de kıymetlimizdir" ifadelerini kullandı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0