Seferihisar'da ihtiyaç sahipleri için "Halk Giysi" açıldı

İzmir Seferihisar Belediyesi, ihtiyaç sahiplerinin ücretsiz yararlanabileceği "Halk Giysi" marketi hizmete açtı. Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, hayırseverlere de destek çağrısı yaptı.

Seferihisar'da ihtiyaç sahipleri için "Halk Giysi" açıldı

Seferihisar Belediyesi, hayırseverlerin bağışları ile alınan ve kullanılabilir ikinci el giysilerin temizlenip ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağı "Halk Giysi" marketi hizmete açtı. Belediye, https://dayanisma.seferihisar.bel.tr/ adresi üzerinden destek kampanyası düzenlerken, bağışlarla alınan ve toplanan giysiler özenle hazırlanıp imkanı olmayan yurttaşlara ücretsiz sunulacak.

BAŞKAN YETİŞKİN'DEN DESTEK ÇAĞRISI

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, belediye binasının karşısında bulunan "Halk Giysi" ile güçlerinin yettiği kadar ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalıştıklarını belirterek, "Yakında okullar açılacak. Yoksul çocuklarımızın rahat eğitimini sürdürebilmesi için herkesten destek bekliyoruz. Biz birlik ve beraberliği, yeri geldiğinde omuz omuza mücadele etmeyi iyi bilen bir toplumuz. Bu zor günleri yardımlaşma ile birbirimize destek olarak atlatacağız” dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0