Pehlivan’dan Serbest Bölge açıklaması: Kıskanmayın destek verin

Menemen Belediyesi Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Menemen Serbest Bölge ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Pehlivan’dan Serbest Bölge açıklaması: Kıskanmayın destek verin

1 milyon 500 bin metrekare üzerine inşa edilecek Serbest Bölgenin Menemen’e kazandıracağı olanakları sıralayan Pehlivan, CHP grubuna tepki göstererek, ‘’ Sizin ufkununuz açık değilse, öngörülü değilseniz, ileriyi göremiyorsanız, bu kudretiniz ve gücünüz yoksa kıskanmayın, bize destek verin’’ dedi.

Milli Emlak Müdürlüğü ile görüşüp tarla vasfında olan 1 milyon 695 bin metrekare araziyi Menemen’e kazandırdıklarını açıklayan Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Menemen Belediyesi Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda Serbest Bölge hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

15 bin kişinin istihdam edileceğini belirten Başkan Vekili Pehlivan’ın açıklaması şu şekilde; 

‘’Her ne kadar küçümseseniz de, Menemenimize bin 695 dönüm arazi kazandırdık. Bunun bin 501 bölümünü serbest bölge olarak ilan ettirdik. Geri kalan kısımlarını da sanayi imarlı olarak Menemen Belediyemize ilerleyen günlerde çok ciddi gelir kapısı açacak alanı bırakmış olduk. Bu Serbest Bölge hayata geçtikten sonra oranın değerini en az 10 misli arttırmış olduk. 15 bin kişinin istihdamının yaratılacağı bir hal aldı. Aliağa Organize Sanayinde bin dönüm isteyen bir yabancı kuruluş var ve 7 bin kişi çalıştıracağını taahhüt ediyor. Şu anda 14 firma mevcut serbestr bölgeye başvurmuş durumda. Duyulduktan sonra 6 tane yabancı menşeili firma bize başcuruda bulundu. Sizin ufkununuz açık değilse, öngörülü değilseniz, ileriyi göremiyorsanız, bu kudretiniz ve gücünüz yoksa kıskanmayın, bize destek verin.''

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0