Özuslu'dan Hızal'a sert çıkış: Kem söz sahibine aittir

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Birinci Başkan Vekili Mustafa Özuslu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Buca Metrosu temel atma törenindeki konuşmasını eleştiren AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal’a yanıt verdi.

Özuslu'dan Hızal'a sert çıkış: Kem söz sahibine aittir

Özuslu, "Kem söz sahibine aittir. Sayın Özgür Hızal er ya da geç kurulacak sandık ile sadece sizi değil, kurduğunuz bozuk düzeni de değiştireceğiz. Kendi gücüyle, imkanlarıyla yatırım yapmak için çırpınan belediye başkanları bir imza için Ankara kapılarında beklemek zorunda kalmayacaklar" dedi.

 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Buca Metrosu’nun temel atma töreninde yaptığı konuşmada hükümeti eleştirerek, “Biz İzmir’i demir ağlarla örüyoruz. Narlıdere Metrosu’nu bitirmek üzereyiz. Buca Metrosunun temelini atıyoruz. Peki ya Ankara? Üzerinize aldığınız 4,5 kilometrelik Halkapınar-Otogar metro hattı nerede? 7 senedir neden hiçbir şey yapmadınız? Depremzedeler için bulduğumuz krediyi ne zaman onaylayacaksınız?” demişti.

İLK TEPKLİ HIZAL’DAN GELMİŞTİ

Soyer’in bu sözleri AK Parti kanadının eleştiri oklarının hedefi olmuştu. İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal “Tunç Soyer yine apaçık bir şekilde yalan söylüyor. Utanmadan ve kızarmadan. İzmir ile ilgili onay bekleyen hiçbir proje bulunmamakta! 2 sene önce kendi ifadelerinle İzmir'e en önemli desteği AK Parti hükümeti verdi! Şimdi meydanda yalan söylemek sana hoş geliyor! Kirli siyaset yapıyorsun!" sözleriyle Soyer’i hedef almıştı.

ÖZUSLU: KURDUĞUNUZ BOZUK DÜZENİ DEĞİŞTİRECEĞİZ

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Birinci Başkan Vekili Mustafa Özuslu da sosyal medya üzerinden Hızal’a tepki göstererek tarıtşmalara dahil oldu. Özuslu’nun ifadeleri şu şekilde:

“Kem söz sahibine aittir. Utanmadan, kızarmadan çökmüş AKP siyasetinin sözcülüğünü yapabilen Özgür Hızal sözüm sanadır! Sayın Tunç Soyer'in tarihe geçecek hizmetleriyle sizi rahatsız ettiysek ne mutlu bize! 

Siyasi nezaket, terbiye ve had sınırlarını aşarak kullandığınız dil, bütün açıklığıyla içinizin aynası ve herkesin sizi anlamasına vesile olmuş. 

Sayın Özgür Hızal er ya da geç kurulacak sandık ile sadece sizi değil, kurduğunuz bozuk düzeni de değiştireceğiz. Kendi gücüyle, imkanlarıyla yatırım yapmak için çırpınan belediye başkanları bir imza için Ankara kapılarında beklemek zorunda kalmayacaklar" 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0