Oğuz’dan eski partisine ‘hak, hukuk’ göndermesi

Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, isim vermeden eski partisi CHP’yi ‘hak, hukuk ve adalet’ kavramları üzerinden eleştirdi.

Oğuz’dan eski partisine ‘hak, hukuk’ göndermesi

CHP’nin ertelenen kongrelerini ve parti içinde ön seçimin yapılmamasını hatırlatan Oğuz, “Delege seçimlerini, kongrelerini, kurultayını yapmayan ve önseçim yapmayacağını şimdiden ilan eden bir parti hak, hukuk, adaleti getireceğine halka nasıl inandırabilir” dedi.

 Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, isim vermeden eski partisi CHP’yi sert bir dille eleştirdi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP Grup Toplantısı’nda ve bazı medya platformlarında ülke yönetimini eleştirdiği ve Millet İttifakı’nın iktidara gelmesi durumunda ülkede hukukun üstünlüğünün kurulacağı ifadelerine tepki gösteren Başkan Oğuz, CHP’nin ertelenen kongrelerini ve parti içinde ön seçimin yapılmaması örneklerini verdi.

Oğuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; “Delege seçimlerini, kongrelerini, kurultayını yapmayan ve önseçim yapmayacağını şimdiden ilan eden bir parti hak, hukuk, adaleti getireceğine halka nasıl inandırabilir. Her zaman, her yerde demokrasi şiarımızdır. tek yol Memleket…”

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0