Öğretmenevi’ndeki MHP etkinliğine çifte tepki: Türk bayrağı yerine MHP bayrağı asıldı!

İzmir’in Dikili ilçesinde bulunan Dikili Öğretmenevi’ne Milliyetçi Hareket Partisi’nin bayraklarının asılması tepkilere neden oldu. CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘’ Parti devleti haline getirdiğiniz ve resmî kurumlara bayrak astığınız bu dönemi geride bırakacağız’’ dedi.

Öğretmenevi’ndeki MHP etkinliğine çifte tepki: Türk bayrağı yerine MHP bayrağı asıldı!

 Dikili Öğretmenevi’ne asılan MHP bayrakları gündeme bomba gibi düştü. Öğretmenevi'ne etkinlik için gelen MHP İlçe Teşkilatı, Dikili Öğretmenevi'nin giriş kapısına MHP bayrağı astı. 

Öğretmenevine asılan bayraklara CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel ve emekli öğretmenler tepki gösterdi. 

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel sosyal medya hesabından olaya tepki göstererek, ‘’MHP teşkilatı öğretmenevinde yemek veriyor ve devletin resmî kurumunu MHP bayrakları İle donatıyor. Parti devleti haline getirdiğiniz ve resmî kurumlara bayrak astığınız bu dönemi geride bırakacağız. Emekli öğretmenlerimiz bu duruma tepki koyuyor’’ dedi. 

Atila Sertel tarafından paylaşılan videoda bir emekli öğretmenin Türk bayrağı yerine MHP bayrağı asılmasına tepki gösterdiği duyuldu. Emekli Öğretmenin, ‘’ Buraya MHP Bayrağı değil Türk Bayrağı asılacak. Vatanımız Katarlılara karış karış satıldı ’’ dedi. 

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat ise yaptığı yaptığı açıklamada Milli Eğitim Bakanlığı'na bsoru yöneltti. MEB'in resmi twitter hesabını etiketleyen Mahir Polat, ''Devletin partisi olmaz! Dikili Öğretmenevi mi yoksa MHP ilçe başkanlığı mı? Asılan parti bayrakları bilginiz dahilinde mi Sayın Bakan? Öyleyse vahim değilse çok daha vahim!'' ifadelerini kullandı. 

Burası Dikili Öğretmenevi… MHP teşkilatı öğretmenevinde yemek veriyor ve devletin resmî kurumunu MHP bayrakları İle donatıyor.
Parti devleti haline getirdiğiniz ve resmî kurumlara bayrak astığınız bu dönemi geride bırakacağız.
Emekli öğretmenlerimiz bu duruma tepki koyuyor. pic.twitter.com/SXHnfBpXUX

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0