Narlıdere'nin kızları İzmir'i dize getirdi

Narlıdere Belediyespor Voleybol Mini Kız Takımı, kendi kategorisinde İzmir’deki tüm takımların katıldığı Ulusal Egemenlik Kupası’nda finalde Arda Elit Spor’u yenerek şampiyon oldu. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Kızlarımız, tüm rakiplerini devirerek şampiyon oldu. Büyük bir başarı kazandılar. Onlarla ne kadar gurur duysak azdır. Hepsini tebrik ediyorum” dedi.

Narlıdere'nin kızları İzmir'i dize getirdi

Narlıdere Belediyespor Voleybol Takımı, başarılarına devam ediyor. Narlıdere Belediyespor Voleybol Mini Kız Takımı, tüm İzmir kulüplerinin kendi yaş grubundaki takımların katıldığı ‘Ulusal Egemenlik Kupası’nı domine etti. 2010-2011 doğumlu sporcuların mücadele ettiği Ulusal Egemenlik Kupası’nda dörtlü finale kalan Narlıdere Belediyespor, GSK Güç Volleyball ve İzmir Gençlik Merkezleri Gençlik ve Spor Kulübü’nü (İZGEM) set vermeden 2-0’lık net skorla geçti.

Narlıdere’nin kızları, Atatürk Voleybol Salonu’nda oynanan finalde Arda Elit Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Antrenör Jülide Meriç önderliğindeki Narlıdere Belediyespor Voleybol Mini Kız Takımı, Arda Elit Spor Kulübü’ne set vermeden 2-0’lık net skorla Ulusal Egemenlik Kupası İzmir Şampiyonu oldu.

‘GURUR DUYUYORUM’

Şampiyon kızlar, kazandıkları kupayı Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ve eşi İlke Engin’e getirdi. Makamında kızları ağırlayan Başkan Ali Engin, “Kızlarımın başarısı hepimizin göğsünü kabartıyor. Onlarla ne kadar gurur duysak az. Arada antrenmanlarına gidiyorum. Yaptıkları sporu ne kadar ciddiye aldıklarını biliyorum. Ne kadar disiplinli şekilde çalıştıklarına şahit oldum. Her şeyin en iyisini hak ediyorlar. Antrenörlerimizi de tebrik ediyorum. Umarım kızlarımız profesyonel spor kariyerlerinde de aynı başarıları yaşar” dedi. Narlıdere Belediyespor Voleybol Mini Kız takımı Antrenörü Jülide Meriç, “Kızlarımız ile ne kadar gurur duysak az. Onları canı gönülden tebrik ediyorum. Bizlere bu imkanı sağlayan hep arkamızda durup bizleri destekleyen Narlıdere Belediye Başkanımız Ali Engin’e teşekkür ediyoruz” dedi. Narlıdere Belediyesi Spor koordinatörü ve Spor İşleri Sorumlusu Mehmet Şahin ise, “Kızlarımız çok önemli bir başarı elde etti. Hepsiyle gurur duyuyoruz. Bu başarının mimarı Başkanımız Ali Engin’dir. Kızlarımızla maçtan sonra konuştuğumuzda şampiyonluk kupasını Başkanımız’a getirmek istediklerini belirttiler. Narlıdere Belediyespor ailesi olarak kupamızı getirdik” diye konuştu.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0