Narlıdere Belediyesi'nden dar gelirli ailelere erzak yardımı

Narlıdere Belediyesi, Ramazan ayı nedeniyle dar gelirli ailelere erzak kolisi dağıtıyor.

Narlıdere Belediyesi'nden dar gelirli ailelere erzak yardımı

İsimler titizlikle belirlenirken, hazırlanan erzak kolileri dezavantajlı 2 mahallede adreslere teslim edildi. Ramazan ayı boyunca ilçedeki toplam 11 mahallede, gıda kolileri dağıtımı yapılacak. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Durumu olmayan vatandaşlarımızın her daim yanlarındayız. Ramazan ayında, tencerelerinin kaynaması için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Narlıdere Belediyesi,  11 ayın sultanı Ramazan ayında ilçe sınırları içerisinde yaşayan dar gelirli ailelere erzak kolisi dağıtıyor. İçerisinde sıvı yağ, salça, kuru bakliyat, pirinç, makarna bulunan gıda kolileri, isimleri tek tek titizlikle belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere veriliyor. Dağıtımlara ilk etapta dezavantajlı bölgelerden başlandı. Atatürk Mahallesi ve 2. İnönü Mahallesi’ndeki ihtiyaç sahibi hanelere giden Narlıdere Belediyesi’ne bağlı ekipler, belirlenen adreslere gıda kolilerini teslim etti.

Ramazan ayı boyunca devam edecek olan erzak kolisi dağıtımı, ilçedeki 11 mahallenin tamamında gerçekleştirilecek. 

‘TENCERELER KANAYACAK’

“Dar gelirli ailelerin her daim yanlarındayız” diyen Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Ramazan ayında tencere kaynamayan ev kalmamalı. Bizden yardım isteyen herkese elimizi uzatıyoruz. Kimsenin muhtaç durumda kalmasını istemiyoruz. Peygamberimiz (S.A.V)  Hz. Muhammed’in de dediği gibi ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ mantığı ile hareket ediyoruz. Birbirimize sımsıkı bağlarla bağlıyız. Toplum olarak bu güzel duygular ile birbirimize sahip çıkmalıyız” diye konuştu. 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0