MHP'ye Tire'de büyük katılım

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı’na katılımlar devam ediyor.

MHP'ye Tire'de büyük katılım

İzmir’de kalabalıklar halinde MHP’ye katılımların süreceğini dile getiren İl Başkanı Veysel Şahin, “Tire İlçemizde İP ve CHP’den ayrılıp partimize katılımlar Liderimizin, partimizin ve Cumhur İttifakı’nın politikalarının doğru olduğunun göstergesidir. Partimize katılımlar 2023 Hedeflerimizin İzmir’den yükselen müjdesidir” dedi.

Türkiye’de CHP ve Millet İttifakı cephesinin siyasi faaliyetlerinin oluşturduğu zararları kamuoyuna duyurmak ve FETÖ’ye, Bölücü teröre ve dış güçlere nasıl yol açtığını anlatmak amacıyla Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatıyla gerçekleştirilen “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” nın İzmir oturumları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Tire, Beydağ, Selçuk, Menderes ve Balçova’da gerçekleştirilen toplantılar partililerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Tire İlçe Başkanlığı’nın tertip ettiği toplantıda İP ve CHP’den istifa eden çok sayıda Tireli MHP’ye katıldı. Partiye katılanların rozetlerini MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, MYK Üyesi Gökhan Türkeş Öngel, İl Başkanı Veysel Şahin ve Tire İlçe Başkanı Arif Demirkan taktı.

Osmanağaoğlu, MHP Türk’ün buluşma noktasıdır

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, “Tire’deki katılımlarla ilgili olarak, “İzmir’de partimize katılımların her geçen gün arttığını görüyoruz. İzmir’de partimize doğru artan yoğun ilgi öncelikle liderimizin hemşehrilerimizle buluşmasının göstergesidir. MHP’nin Türk Milletiyle bütünleşmesinin resmidir. İnanıyor ve görüyorum ki MHP ve Cumhur İttifakı 2023 seçimlerinden zaferle çıkacak, bu zaferde de İzmirli Türk Milliyetçileri en büyük payenin sahibi olacaklardır. Partimize katılan dava arkadaşlarımızı yürekten kutluyorum. Hoş geldiler şeref verdiler” dedi.

Kalyoncu, İzmir CHP ve İP’i artık tanıyor

Tire’de MHP’ye katılan yeni üyelere rozet takan İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu da yaptığı konuşmada, “Atatürk’ün İzmir’inde, İstiklalin ve İstikbalin şehri İzmir’de tek buluşma noktasının MHP olduğunu görmek ve kalabalıklar halinde partimize katılımları görmek gerçekten gurur verici. Hemşehrilerimiz Atatürk’süz CHP’ yi de Selahattin Demirtaş’la kahvaltıyı gözleyen İP’i de çok iyi tanıyor. Partimize katılan Tireli hemşehrilerimiz hoş geldiler şeref verdiler” ifadelerini kullandı

Öngel, MHP güçlü adımlarla yürüyor

Tire’de gerçekleştirilen rozet töreninde MYK Üyesi Gökhan Türkeş Öngel ise “MHP’nin İzmir’deki varlığı ve etkisi dosta güven verirken, düşmana da korku salmaktadır. MHP İzmir’den güçlü adımlarla ilerliyor. Katılımlar bu adımların gücünü ortaya koyuyor” açıklamasını yaptı. 

Şahin, katılımlar sürecek

İzmir’de MHP’ye katılımların son üç aydır arttığını söyleyen İl Başkanı Veysel Şahin, “Kamuoyumuzun ve basınımızın yakından takip ettiği gibi son üç aydır otuz ilçemizde partimize yoğun bir katılımlar oluyor. Bu katılımlar 2023 hedeflerimize ulaşma noktasında birer müjdedir. Liderimizin gösterdiği hedeflerin hemşehrilerimiz tarafından desteklendiğinin birer göstergesidir. Dikkat ederseniz partimize her bölgeden ve her sosyal dilimden katılımlar gerçekleşiyor. Bu da gösteriyor ki atılan adımlar, uygulanan politikalar ve verilen mücadeleler doğru mücadelelerdir. 2023 kutlu yolunda İzmir’de partimize katılımlar her ilçemizde sürecek” ifadelerini kullandı.

Gönlümüz ve kapımız açık

“İYİ Parti’den ve CHP’den istifa ederek partimize geçen arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” diyerek sözlerini sürdüren İl Başkanı Şahin, “MHP Türk Milleti’nin öz ve kök değerlerini temsil eder, MHP Türk Milletinin bugünün güçlü iradesini temsil eder, MHP Türk Milleti’nin güvenli geleceğini ve kutlu hedeflerini temsil eder. Hemşehrilerimiz de MHP bir güven ve istikrar merkezi olduğunu bilir. Bizim kapımız da gönlümüz de tüm İzmirlilere açık. Gönlünde Atatürk, İstiklal, Cumhuriyet, Vatan, Bayrak, Millet ve Devlet sevgisi taşıyan herkesi partimize bekliyoruz” 

Kadınlarımızın desteği önemli

Tire’de MHP’ye katılanlar arasında kadınların ve gençlerin çoğunlukta olmasını da değerlendiren İl Başkanı Şahin, “MHP her şeyden önce bir bütünlük hareketidir. Bütünlüğümüzün en önemli tamamlayıcı parçası da hiç şüphesiz kadınlarımızdır. Toplumsal değerlerimizi yaşatmak ve geleceğimizi planlamak kadınlarımızın desteği ile mümkündür. Tire’de kadınlarımızın ve gençlerimizin partimize yönelişini görmek gerçekten bizleri gururlandırdı” dedi.

Demirkan, yüreklerini verdiler

CHP ve İP’ten istifa ederek MHP Tire ilçe teşkilatına katılanlar ile ilgili konuşan Tire İlçe Başkanı Arif Demirkan da yaptığı açıklamada şunları söyledi; “İP ve CHP’den istifa ederek partimize katılanlar bugün sadece imzalarını vermediler.  Büyük Türkiye ve kutlu 2023 yolunda yüreklerini de bizim yüreğimize kattılar. Partimize katılanların hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum. Şimdi daha güçlüyüz” dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0