MHP'li Şahin'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Üç yılda İzmir’i kokuttun demediğine göre hizmetten anlamıyor

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in 3 yıllık görev süresinin sunumunu dinleyip "Belediye başkanımızı ve bütün ekip arkadaşlarını yürekten kutluyorum. Çok güzel hizmetleri var" diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

MHP'li Şahin'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Üç yılda İzmir’i kokuttun demediğine göre hizmetten anlamıyor

 Şahin, "Üç yılda İzmir’i kokuttun demediğine göre hizmetten anlamıyor, kokuyu da alamıyor demek ki." açıklamasında bulundu.

Bir dizi programa katılmak üzere İzmir'e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilk olarak “İktidara Giden Yolda İzmir’in Sosyal Demokrat Belediyecilik Çözümleri" toplantısında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in 3 yıllık görev süresinin sunumunu dinledi. 

Kılıçdaroğlu, toplantı çıkışında kısa bir açıklama yaparak, "Belediye başkanımızı ve bütün ekip arkadaşlarını yürekten kutluyorum. İzmir’e hizmet ediyorlar, çok güzel hizmetler var” ifadelerini kullandı.

"HİZMETTEN ANLAMIYOR"

Kılıçdaroğlu'nun Soyer'İn üç yılını değerlendirirken, "Yürekten kutluyorum, çok güzel hizmetleri var" sözlerine ilk tepki MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin'den geldi.

Şahin sosyal medyadan, "Kılıçdaroğlu Tunç Soyer’in üç yılını değerlendirmiş. “Yürekten kutluyorum, çok güzel hizmetleri var” demiş. Üç yılda İzmir’i kokuttun demediğine göre hizmetten anlamıyor, kokuyu da alamıyor demek ki." açıklamasında bulundu.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0