Menemen'de skandal: CHP'li yöneticiden meclis üyesine saldırı!

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, CHP Menemen İlçe Yöneticisi Erdal Güneş’in Menemen Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Hasan Ünal’a cam şişeyle vurarak yaraladığını iddia etti. Ünal’a geçmiş olsun dileklerini ileten Pehlivan, konunun takipçisi olacağını vurguladı.

Menemen'de skandal: CHP'li yöneticiden meclis üyesine saldırı!

CHP Menemen İlçe Yöneticisi Erdal Güneş’in, İzmir Büyükşehir ve Menemen Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Hasan Ünal’ın başına cam şişeyle vurarak yaraladığı öne sürüldü.

İddialarla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Ünal’a geçmiş olsun dileklerini iletirken, konunun takipçisi olacağını da belirtti.

Pehlivan’ın açıklaması şu şekilde:

“Menemen ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hasan Ünal’a, Menemen CHP ilçe yöneticisi Erdal Güneş cam şişeyle, arkadan başına vurarak yaralamış ve hayatına kastetmiştir.

Menemen CHP İlçe Örgütü’nün bu kişi ile ilgili gerekeni yapacağına inanıyor, Menemen Belediye Meclis Başkanlığı sorumluluğum gereği konunun takipçisi olacağımın bilinmesini istiyorum.

Bu vesile ile Belediye Meclis Üyemiz Hasan Ünal’a, maruz kaldığı bu tatsız ve talihsiz olaydan dolayı geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”

CHP'DEN İSTİFA ETMİŞTİ

2019 Yerel Seçimleri'nde CHP'den meclis üyesi seçilen Hasan Ünal, geçtiğimiz yıl belediyenin Mart ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda, Başkan Vekili Aydın Pehlivan’a 65 milyon liralık borçlanma yetkisi verilmesiyle ilgili yapılan oylamada Ali Aydın ve Rasim Yiğit Özge'yle beraber grup kararına uymayarak Pehlivan lehine oy kullanmıştı. Yaşanan bu gelişmenin ardından CHP Menemen İlçe Başkanlığı üç isim ile alakalı disiplin sürecinin başlatılması için dosyaları hazırlamış ve savunmalarını istemişti. Bunun üzerine Ünal, Aydın ve Özge'yle beraber partiden istifa etmişti. Ünal'ın Aralık 2020'deki Menemen Belediye Başkan Vekili Seçimi'nde CHP'nin verdiği 3 fireden birisi olduğu da iddia ediliyordu.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0