Menderes’te minik eller, büyük hayaller çizdi

Menderes’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. yılı coşkuyla kutlandı.

Menderes’te minik eller, büyük hayaller çizdi

İlçedeki çocuklar “Minik Eller, Büyük Hayaller” sloganıyla parkların duvarlarını hayal dünyalarına göre dilediklerince boyadı. Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “Geleceğimizin aydınlık yüzleri olan tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.” dedi.

Menderes ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla birbirinden farklı ve eğlenceli etkinlikler düzenlendi.  

Etkinlikler kapsamında çocuklar ilk olarak Kurtuluş Parkı’nın duvarlarını boyadı. Etkinlik öncesi minikler ilçenin maskotları Mandi ve Mandila ile eğlenceli dakikalar yaşarken aldıkları oyuncaklarla mutluluklarına mutluluk kattılar.

Duvar boyama etkinliği sonrası açıklamalarda bulunan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, şunları kaydetti:

 “Çocuklarımız, parkımızın duvarlarını ‘Minik eller, büyük hayaller’ sloganıyla diledikleri gibi boyarken, aldıkları oyuncaklarla bir kez daha mutlu oldular. Geleceğimizin sanatçılarının, öğretmenlerinin, doktorlarının ve Cumhuriyet’in aydınlık yüzleri tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun…”

Menderes Belediyesinden coşkulu araç konvoyu

Etkinlikler kapsamında, Menderes Belediyesi’nin düzenlediği çocuk şarkılarının çaldığı araçlardan oluşan ve ilçenin genelinde gezen konvoyla bayramın coşkusunu Menderesteki tüm çocuklar yaşamış oldu.

Bayram coşkusunun ilçe genelinde coşkuyla yaşandığına vurgu yapan Başkan Kayalar, şöyle konuştu:

“İlçemizin genelinde bayramın coşkusunu hep birlikte yaşamak için düzenlediğimiz araç konvoyuna çocuklarımız, ellerinde bayraklarla büyük heyecanlarla ortak oldular. Çocuklarımızın gözlerindeki heyecanla bir kez daha gururlandık ve umutlandık. Geleceğimizin emanetçileri tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.”   

Öte yandan, ilçede Cumhuriyet Meydanında çelenk sunma töreni gerçekleşip, ardından Maurice Aliberti Esin Özgener İlkokulu’nda kutlama töreni yapıldı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0