Menderes'te okullar dezenfekte edildi

Yarıyıl tatilinin gelmesi ile birlikte Menderes Belediyesi, ilçe genelindeki tüm okulları dezenfekte etti.

Menderes'te okullar dezenfekte edildi

Menderes Belediyesi ilçe genelindeki ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere toplam 56 okulu dezenfekte etti.

Yarıyıl tatilinin gelmesiyle birlikte ilçedeki okullarda temizlik ve dezenfekte çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirten Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekip arkadaşlarım ilçe merkezi, kırsal mahallelerimiz ve sahil bölgemiz olmak üzere ilçemizde eğitim veren tüm devlet okullarını dezenfekte etti.” dedi.

Başkan Kayalar, öğrencilerin ve öğretmenlerin dezenfekte ilaçlarından etkilenmemeleri için okullardaki çalışmalara yarıyıl tatilinde ağırlık verdiklerini belirterek şunları kaydetti:

“Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin sömestr tatiline girmeleriyle birlikte okullarımızda dezenfekte seferberliği başlattık. Çocuklarımızın ikinci yarı yılda daha steril bir ortamda eğitim görmeleri için ilçemizde yer alan toplam 56 okulumuzu dezenfekte ettik. Okullarımızın artan korona virüs salgınından en az şekilde etkilenmeleri için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü her şey çocuklarımız için.”

6 bin litre dezenfektan

İlaçlama çalışmalarının periyodik olarak devam edeceğini aktaran Başkan Kayalar sözlerini şöyle noktaladı:

“Pandemi sürecinden bu yana parklarımız, kamu kurumlarımız, pazar yerlerimiz, eczanelerimiz ve birçok iş yerimiz olmak üzere ilçemizin tamamında yaklaşık 6 bin litre dezenfektan kullanarak ilaçlama çalışmalarımızı yaptık. 35 adet el dezenfektan ünitemiz ve 7 adet dezenfektan tünelimizle de Menderes’imizi korona virüsten korumak için çalışmalar yaptık, yapmaya da devam edeceğiz.”  

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0