Menderes Belediyesi’ne operasyon: Çok sayıda gözaltı!

Menderes Belediyesi’ne çöp toplama, iş makinesi ve araç kiralama ihalelerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla operasyon düzenlendiği öğrenildi. Yapılan operasyonda aralarında belediyenin Temizlik İşleri Müdürü, Yazı İşleri Müdürü ve işten çıkarılan eski belediye çalışanlarının da bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı.

Menderes Belediyesi’ne operasyon: Çok sayıda gözaltı!

 Menderes Belediyesi’nde flaş bir gelişme yaşandı.

Edinilen bilgilere göre; Menderes Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında yolsuzluk iddiasıyla belediyeye operasyon yapıldı.

Başsavcılık tarafından başlatılan soruşturma kapsamında hazırlanan raporlarda, Menderes Belediyesi tarafından düzenlenen çöp toplama, iş makinesi ve araç kiralama ihalelerinde yapılan usulsüzlükler sonucunda 10 milyon liralık kamu zararının oluştuğunun tespit edildiği öne sürüldü.

Aralarında Menderes Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü ve Yazı İşleri Müdürünün de bulunduğu 26 belediye çalışanına 'İhaleye fesat karıştırma' iddiasıyla eş zamanlı operasyon düzenlendi. Şüphelilerden 24'ü yakalanarak gözaltına alınırken 2 kişinin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği öğrenildi. Gözaltına alınanlar arasında işten çıkarılan eski belediye çalışanlarının da bulunduğu kaydedildi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0