Kılıçdaroğlu'nun İzmir programında flaş değişiklik

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını İl Başkanı Deniz Yücel idaresinde Urla’da gerçekleştirdi.

Kılıçdaroğlu'nun İzmir programında flaş değişiklik

Toplantıda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önümüzdeki hafta gerçekleştireceği İzmir ziyaretinin taslak programı görüşüldü. 17-18 Haziran tarihlerinde İzmir'de gelmesi planlanan Kılıçdaroğlu'nun İzmir programı bir gün öne çekildi. Taslak programa göre CHP Lideri İzmir mesaisine Çeşme’de Parti Meclisi toplantısıyla başlayacak.

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını İl Başkanı Deniz Yücel idaresinde Urla’da gerçekleştirdi.

Toplantının ana gündem maddesi ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önümüzdeki hafta gerçekleştireceği İzmir ziyareti oldu.

Edinilen bilgilere göre; 17-18 Haziran tarihlerinde İzmir’e gelmesi beklenen Kılıçdaroğlu’un gelişi bir gün öne çekildi. CHP Lideri 16-17 Haziran tarihlerinde İzmir’de olacak.

Toplantıda Başkan Yücel, Kılıçdaroğlu'nun taslak programını il yönetim kuruluyla paylaştı.

PROGRAM ÇEŞME'DE BAŞLAYACAK

Taslak programa göre; Kılıçdaroğlu İzmir ziyareti kapsamında ilk olarak Çeşme’de Parti Meclisi (PM)’ni toplayacak. Toplantıdan sonra PM üyeleri 10-12 ilçede ekipler halinde saha çalışması yapacak. PM üyeleirne saha çalışmasında il ve ilçe yöneticileri, ilçe başkanalrı ve meclis üyeleri eşlik edecek.

Kılıçdaroğlu daha sonra  Ödemiş'te bir çiftçi buluşmasına katılacak.

CHP Lideri daha sonra Konyalılar Kültür ve Yardımlaşma Vakfı’na bir ziyarette bulunacak ve bu ziyaretin ardından İzmir'deki Balkan dernekleriyle buluşma gerçekleştirecek.

Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyaretinin ikinci günü olan 17 Haziran Cuma günü ise sabah saatlerinde iş insanlarıyla düzenlenecek kahvaltıda bir araya gelmesi planlanıyor.

ÖNCE TOPLANTI SONRA SAHA ÇALIŞMASI

İl yönetimi, toplantının ardından şu anda kayyum yönetiminde olan Urla'da saha çalışması gerçekleştirdi. İl Başkanı Yücel ve beraberindekiler, saha çalışması kapsamında ilçede vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafın sorunlarını dinleyen CHP'liler çözüm önerilerini anlattı.

İl Başkanı Yücel alan çalışmasına ilişkin sosyal medyadan paylaşımda bulundu. Yücel, "İl yönetim kurulu üyelerimizle birlikte esnaf ziyaretleri ve halk buluşmalarımıza bugün de Urla da devam ettik. Gündem akaryakıt zamları, yüksek kiralar ve hayat pahalılığı. Herkesin derdi aynı “GEÇİNEMİYORUZ”. dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0