Kendisini MHP ilçe yöneticisi olarak tanıttı... Kılıçdaroğlu’nu kandırdılar!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel ile CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, Torbalı'da gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretinde Güven Kotan isimli bir esnafı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştürdü. Kendisini MHP Torbalı İlçe Yöneticisi olarak tanıtan Kotan, Kılıçdaroğlu'na "Bir an önce gelin de bizi kurtarın. Bitti artık ülke" diye seslendi. Ancak daha sonra Kotan'ın ilçe yöneticisi olmadığı ortaya çıktı.

Kendisini MHP ilçe yöneticisi olarak tanıttı... Kılıçdaroğlu’nu kandırdılar!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyareti kapsamında Torbalı’ya gelen Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, ilçede bir takım temaslarda bulundu. Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’i makamında ziyaret eden Adıgüzel, ardından CHP İlçe Başkanı Övünç Demir ile beraber esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnaf ziyaretinde bir de skandal bir olay yaşandı.

MHP İlçe Yöneticisi olarak tanıtılan Güven Kotan isimli bir esnafı Kılıçdaroğlu ile görüştüren Övünç Demir ile Onursal Adıgüzel, büyük bir skandala imza attılar. Görüşmenin videosunu sosyal medya hesabından paylaşan Övünç Demir, haber kanallarına da “MHP İlçe Yöneticisi Güven Kotan, Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘Bir an önce gelin de bizi kurtarın’ dedi” şeklinde haber servis ettirdi. Ancak gerçek kısa sürede ortaya çıktı. Söz konusu esnafın MHP yöneticisi olmadığı ortaya çıktı.

MHP’DEN AÇIKLAMA

MHP Torbalı İlçe Teşkilatı’ndan yapılan açıklamada, “Söz konusu Güven Kotan isimli vatandaş partimizin yönetim kurulunda görev almamaktadır. Bizim yönetim kurulumuz bellidir. CHP’li yöneticiler hem kendilerini, hem de Genel Başkanlarını kandırıyorlar. Milliyetçi Hareket Partisi’nde CHP’ye oy verecek kimse yoktur. MHP üzerinden algı siyaseti yapılmasına göz yummayacağız. CHP’nin Torbalı’daki içler acısı hali ortada, önce kendi oylarına baksınlar. 3 yıldır Torbalı halkına bir tek hizmet yapmadan, koltuk kavgası yapıyorlar. Torbalı halkı ilk fırsatta bu beceriksiz CHP yönetiminden kurtulacaktır” ifadelerine yer verildi.

O ESNAFTAN AÇIKLAMA: ŞAKA YAPTIK!

Güven Kotan isimli esnaf, yaptığı açıklama “Kemal Kılıçdaroğlu’nu ve CHP’li yöneticileri kandırdım, şaka yaptım” dedi. Kotan, “Kendimi bildim bileli MHP üyesiyim ve Cumhur İttifakı’ndan başka yere oy atmadım. CHP’li yöneticiler işyerime gelip telefonu bana uzatınca kendilerine şaka yapmak istedim. Benim üzerimden siyasi prim yapacaklarını tahmin etmedim” dedi. (Gazete Torbalı)

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0