Karşıyaka'da Başkan Tugay ve ilçe başkanlarından 4 saatlik zirve

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 6 partinin Karşıyaka ilçe örgüt ve teşkilatlarıyla bir araya geldi. 4 saat süren toplantıda Başkan Tugay, ilçe başkanlarına 3 yıllık görev süresindeki çalışmalarını anlattı.

Karşıyaka'da Başkan Tugay ve ilçe başkanlarından 4 saatlik zirve

 Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, 6 siyasi partinin Karşıyaka ilçe başkanları ve yöneticileriyle Kent Balık Restoran’da bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç, İYİ Parti Karşıyaka İlçe Sekreteri Bülent Selçuk, Saadet Partisi Karşıyaka İlçe Başkanı Ali İmral, DEVA Partisi Karşıyaka İlçe Başkanı Reyhan Güven, Demokrat Parti Karşıyaka İlçe Başkan Vekili Fatma Kul, Gelecek Partisi İzmir İl Başkan Yardımcısı Eyüp Kartal ve ilçe yöneticileri katıldı.

Yaklaşık 4 saat süren zirvede Başkan Tugay, ilçe başkanları ve yöneticilerine 3 yıllık görev süresindeki tamamlanan ve yapımı devam eden yatırımları anlattı.

Seçim sürecinde Millet İttifakı bünyesindeki partilerin koordinasyonu için planlanan buluşmaya İlçe Başkanlığı tarafından davet edildiğini ve burada detaylı olarak belediye çalışmalarını aktardığını belirten Tugay, “İlçe başkanlığımız çok önemli bir buluşma gerçekleştirdi. Biz de belediyemizin faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi verdik. Ortak amaca hizmet ettiğimiz Millet İttifakı’na mensup parti temsilcilerimizle bundan sonra da bir araya gelmek istiyoruz” diye konuştu. 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0