İzmir’de ‘Kılıçdaroğlu’ tartışması tam gaz: Sürekli’den Yücel’in sözlerine yanıt

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in AK Parti tarafından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir programına ilişkin eleştirilerine verdiği yanıta tepki gösterdi.

İzmir’de ‘Kılıçdaroğlu’ tartışması tam gaz: Sürekli’den Yücel’in sözlerine yanıt

Sürekli, Kılıçdaroğlu’nun programlarında yaşananları “kandırmaca” olarak tanımladı ve “Genel Başkanlarını 3 gün İzmirlilerle yüzleşmekten köşe bucak kaçıran CHP İzmir’in ‘rahatsız oldular’ dediği halk sevgisi, tek bir karede dahi yoktur! Kendileri söylemiş, kendileri dinlemiştir ve gerçeğe kulak tıkayıp birbirini alkışlayanların da kimseye hayrı dokunmayacaktır” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 16-17-18 Haziran tarihlerinde gerçekleştirdiği İzmir mesaisinde birçok programa katılmıştı.

Programın ardından ise İzmir’in yerel siyasetinde hareketlenme başlamış ve AK Partili isimler Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyaretine ilişkin eleştirilere başlamışlardı. En büyük eleştiriler ise Ödemiş’teki çiftçi buluşmasındaki konuşmacılar ve ‘koku’ sorunu olurken CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, tüm eleştirilere toplu yanıt vermişti. 

Yücel, sosyal medyadan yaptığı açıklamada koku üzerinden gelen eleştirilere ise "Ülkede her şey güllük gülistanlık. Bir, körfezin kokusu kaldı" ifadelerini kullanırken sandık göndermesi bulunmuştu. Yücel, "Korkunuzdan, çeyiz sandığı görseniz, seçim sandığı zannedip kaçacak haldesiniz. Az daha bekleyin. Sizi İzmir marşıyla uğurlayacağız" demişti. 

SÜREKLİ’DEN JET YANIT

Öte yandan; Yücel’in açıklamalarına AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’den jet yanıt geldi.

Sürekli, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada üye katılım töreni ve çiftçi buluşmasına üstü kapalı göndermede bulundu. 

Sürekli paylaşımında şunları söyledi; “ ‘Halk’ adı altında, akrabalarını kurgulanmış kürsülere çıkarıp ezberletilmiş yalan yanlış sözler söyletmek, sadece bir kandırmacadır! CHP bunu hep yapmaktadır ve her defasında maskeleri düşse de hem suçlu hem güçlüdür. Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyareti de bu örneklerle doludur. Genel Başkanlarını 3 gün İzmirlilerle yüzleşmekten köşe bucak kaçıran CHP İzmir’in ‘rahatsız oldular’ dediği halk sevgisi,tek bir karede dahi yoktur!Kendileri söylemiş, kendileri dinlemiştir ve gerçeğe kulak tıkayıp birbirini alkışlayanların da kimseye hayrı dokunmayacaktır!"

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2022, 08:06

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0