İzmir’de BTP rüzgarı devam ediyor: İlçe kongresinde çarpıcı ‘Çiller ‘ mesajı

Bornova, Kemalpaşa ve Karabağlar kongrelerin gerçekleştiren Büyük Türkiye Partisi(BTP) İzmir son olarak Balçova İlçe Kongresini gerçekleştirdi.

İzmir’de BTP rüzgarı devam ediyor: İlçe kongresinde çarpıcı ‘Çiller ‘ mesajı

Kongrede ilçe başkanlığı koltuğuna oturan Mehmet Ali Güneş, kongrede yaptığı konuşmada, Balçova’daki mevcut yönetimi eleştirdi ve “Şu anki yöneticiler ve ondan öncesindekiler hep kendilerini düşünmüşlerdir. İlçemize hiçbir değer katmamışlardır. Sayın Tansu Çiller başkanlığında partimiz iktidara yürürken Balçova’da taşları yerinden oynatacağız” dedi.

Türkiye'nin ilk ve tek kadın başbakanı Tansu Çiller’in genel başkanlık koltuğuna oturmasının beklendiği Büyük Türkiye Partisi(BTP), İzmir’deki kongrelerine hız kesmeden devam ediyor. 

İlçe kongrelerine 24 Haziran Cuma günü Bornova İlçe Kongresiyle başlatan BTP İzmir, Kemalpaşa ve Karabağlar ilçe kongrelerinin ardından İzmir’de son olarak Balçova ilçe kongresi gerçekleştirildi. 

Yoğun katılımın olduğu kongrede, Mehmet Ali Güneş ilçe başkanı seçildi.

Kongreye BTP İzmir İl Başkanı Mehmet Özbal, il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanları katıldı. İl Başkanı Özbal, kongrede İlçe Başkanı Güneş’e desteklerini aktardı.

Doğu ve güneydoğuda gerçekleşen kongrelere katılmak için Mardin’de bulunan BTP Genel Başkan Yardımcısı Güven İlhan ve Gençlik kolları Başkanı Muhittin Varol ise Güneş’e destek mesajlarını ilettiler. 

Daha önce Kemalpaşa İlçe Kongresi’ne canlı bağlantı yoluyla katılan BTP Genel Başkanı Hüseyin Durmaz, Balçova Kongresi’ne de canlı bağlantıyla katıldı. Durmaz, yaptığı konuşmada partinin hem il örgütüne hem de ilçe örgütüne mesajlarını iletti.

“BALÇOVA’DA TAŞLARI YERİNDEN OYNATACAĞIZ”

Öte yandan; kongrede ilçe başkanı seçilen Güneş, isim vermeden Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya’yı eleştirirken önümüzdeki seçimlere ilişkin Tansu Çiller mesajı verdi ve “Balçova metropol bir ilçe olmasına rağmen İzmir'in hizmet yönünden en geri kalan ilçesi olmuştur. Şu anki yöneticiler ve ondan öncesindekiler hep kendilerini düşünmüşlerdir. İlçemize hiçbir değer katılmışlardır. İlçenin demografik yapısını da göz önünde bulundurarak önümüzdeki seüreçte ilçe adına tespit ettiğimiz sorunlarla ilgili mücadele etmeye başlayacağız. Sayın Tansu Çiller başkanlığında partimiz iktidara yürürken Balçova’da taşları yerinden oynatacağız” dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0