İl yönetiminde yoğun gündemli toplantı: Yücel'den 'Bornova' hamlesi

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısını İl Başkanı Deniz Yücel’in idaresinde gerçekleştirdi. Toplantının ana gündem maddesi ise Bornova’da yaşana “bilgi sızdırma” olayı oldu

İl yönetiminde yoğun gündemli toplantı: Yücel'den 'Bornova' hamlesi

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısını İl Başkanı Deniz Yücel’in idaresinde gerçekleştirdi. Toplantının ana gündem maddesi ise Bornova’da yaşana “bilgi sızdırma” olayı oldu.

Bornova Belediyesi Ocak ayı ilk meclis oturumu öncesinde CHP grup toplantısında denetim komisyonuna aday belirleme konusunda başlayan tartışmanın basına sızdırılmasının ilçede ipler gerilmişti. Toplantıda konuşulanların bir gazetede birebir yazılması sonrasında konuya ilişkin konuşan Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, örgütte “köstebek” olduğu iddialarını gündeme getirmiş ve 2 kişi üzerinde yoğunlaştığını ifade etmişti. 

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı İsfihan Naki’yi görevlendirmişti. 

Gerçekleştirilen toplantıda Naki’nin Bornova’da yapılan toplantı hakkında Başkan Yücel’e bilgi verdiği ifade edilirken Yücel’in tarafları ayrı ayrı dinleyip konuya ilişkin kararı vereceği öğrenildi.

IŞIKKENT PROGRAMINA SON ŞEKLİ VERİLDİ

Toplantıda masaya yatırılan bir diğer konu da CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ile Uşak Milletvekili Özkan Yalım’ın akaryakıta gelen zamlardan dolayı ve şoför esnafının sorunlarını yerinde görmek üzere İstanbul’dan İzmir’e yapacakları TIR'la yolculuğu oldu.

Edinilen bilgilere göre; yarın Akın ve Yalım’ın İzmir durağı olan Işıkkent’te bir basın açıklaması yapılacak. Toplantıda, Işıkkent programına son şeklinin verildiği ve Başkan Yücel’in yoğun bir katılım olmasını istediği belirtildi. 

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMINA DİSİPLİN YOLU

Öte yandan; toplantıda, Tire’den gelen dosya da görüşüldü. Tire’de bir partilinin sosyal medya paylaşımlarında Başkan Yücel’e yönelik paylaşımları nedeniyle disipline sevk edildiği öğrenildi. 

Toplantıda konuşulan son konunun ise 5 Şubat’taki örgüt yemeği olduğu ve programın ayrıntılarının masaya yatırıldığı ifade edildi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0