Gümrükçü Çiğlililere seslendi: Memur ve işçilerimizle birlikte...

Çiğli Belediyesi'nde 6 gün süren ve dün gece geç saatlerde biten grevin ardından Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, sosyal medyadan açıklama yaparak, Belediye hizmetlerimizin aksadığı bu süreçte, sağ duyu ve anlayışını esirgemeyen siz değerli Çiğlili hemşehrilerime teşekkür ederim.Belediye bünyesinde bulunan memur ve işçilerimizle birlikte başta temizlik olmak üzere yaptığımız ve yapacağımız tüm çalışmalara hizmet kalitemizi arttırarak devam edeceğiz." dedi.

Gümrükçü Çiğlililere seslendi: Memur ve işçilerimizle birlikte...

Çiğli Belediyesi şirketi Çibel A.Ş. ile belediyede örgütlü DİSK Genel-İş İzmir 8 No’lu Şube arasında süren ve 836 işçiyi kapsayan toplu sözleşme görüşmelerinde tarafların istek ve teklifleri kabul görmeyince süreç tıkanmış ve işçiler grev kararı almıştı.

İşçiler, yaklaşık 1 hafta boyunca Çiğli Belediyesi önünde eylemlerini sürdürürken, taraflar arasında dün gece geç saatlere kadar süren görüşmelerde uzlaşma sağlandığı açıklanınca işçiler eylemi bitirmişti.

Süreçte sıkıntılı günler yaşayan ve ilçe dışından gelen bir şebekenin süreci provoke ettiğini ileri süren Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, bugün sosyal medaydan açıklama yaparak, "Anlayışınız için teşekkür ediyor, hizmet etmeye kaldığımız yerden devam ediyoruz."  mesajını paylaştı.

Gümrükçü açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Belediye hizmetlerimizin aksadığı bu süreçte, sağ duyu ve anlayışını esirgemeyen siz değerli Çiğlili hemşehrilerime teşekkür ederim.

Belediye bünyesinde bulunan memur ve işçilerimizle birlikte başta temizlik olmak üzere yaptığımız ve yapacağımız tüm çalışmalara hizmet kalitemizi arttırarak devam edeceğiz."

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0