Didem Gültekin ‘köstebeğin’ peşine düştü!

CHP İzmir İl Kadın Kolları Yöneticisi ve Bayraklı İlçe Kadın Kolları eski Başkanı Zeliha Avar’ın disipline gönderilmesinin ardından CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, haberi medyaya sızdıran kişinin peşine düştü. Gültekin’in, WhatsApp grubunda ilçe yöneticilerine "Bu haberi kim sızdırdıysa ortaya çıksın. Siz mi söyleyeceksiniz, yoksa ben mi bulayım?" diyerek baskı uyguladığı öğrenildi.

Didem Gültekin ‘köstebeğin’ peşine düştü!

CHP İzmir İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyesi ve 3 dönem CHP Bayraklı Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Zeliha Avar, ilçe başkanı Didem Gültekin’in talebi ve yönetim kurulunun oybirliğiyle disipline sevk edilmişti.

Avar’ın disipline sevk edilme gerekçesinin ise CHP’nin İstanbul Maletepe’de düzenlediği "Milletin Sesi" mitingine giderken ilçe başkanı Gültekin ile yaşadığı tartışma olduğu ifade edilmişti.

GÜLTEKİN’DEN İLÇE YÖNETİCİLERİNE BASKI

Gültekin’in, konuyla ilgili medyaya yansıyan haberin ardından bu bilgiyi basına sızdıran kişinin peşine düştüğü öğrenildi. Gültekin’in ilçe yöneticilerinin yer aldığı WhatsApp grubunda yöneticilere “Bu haberi kim sızdırdıysa ortaya çıksın. Siz mi söyleyeceksiniz, yoksa ben mi bulayım?” şeklinde mesaj atarak baskı uyguladığı gelen bilgiler arasında. 

“HABERİM YOK” DEMİŞTİ

Gültekin’in önceki gün Avar’ın disipline gönderilmesiyle ilgili kendisini arayan bir gazeteciye “Benim haberim yok. Kim disipline vermiş? Öğrenirsen bana da haber ver” dediği iddia edilmişti. Gültekin’in haberi olmadığını söylediği bir konuyla ilgili bilgiyi medyaya sızdıran kişinin peşine düşmesi ve ilçe yöneticilerine baskı uygulaması şaşkınlık yarattı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0