Depremzedelerin Ankara mesaisi

İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA), İzmirli depremzedelerin mağduriyetlerinin giderilmesi için Ankara’ya giderek AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Partili siyasileri ziyaret etti.

Depremzedelerin Ankara mesaisi

 İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) Başkanı Haydar Özkan ve yönetimi, 30 Ekim 2020 İzmir Depremi’nin ardından ortaya çıkan sorunların çözümü için gittikleri Ankara’da önemli temaslarda bulundu.

İLK GÖRÜŞME OSMANAĞAOĞLU’YLA

Depremzedeler ilk görüşmeyi TBMM’de MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu’na gerçekleştirdi. Haydar Özkan ve beraberindeki heyet Osmanağaoğlu’na çözüm bekleyen sorunların yer aldığı dosyayı takdim etti.

KILIÇDAROĞLU’NA ZİYARET

Depremzedeler Osmanaoğlu’nun ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu da TBMM’deki makamında ziyaret etti. Ziyarette CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan, CHP İzmir Milletvekilleri Sevda Erdan Kılıç, Bedri Serter, Kani Beko ve CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel katıldı.

Yücel, görüşmeyle ilgili sosyal medyadan şu paylaşımı yaptı:

“İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) Başkanı Haydar Özkan ve yönetim kuruluyla Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu TBMM'deki makamında ziyaret ettik. Depremzedelerin sorunlarının çözülmesi için üzerimize düşeni yapmaya her zaman devam edeceğiz.”

DERVİŞOĞLU’NA DA ZİYARET

Depremzedeler TBMM’de Osmanağaoğlu ve Kılıçdaroğlu’nun ardından İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu’nu da ziyaret etti.

AK PARTİ GENEL MERKEZİ’NE ÇIKARMA

Depremzedelerin Ankara’daki son ziyareti AK Parti Genel Merkezi’ne gerçekleşti. AK Parti Genel Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın ev sahipliğinde gerçekleşen görüşmeye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya ve Necip Nasır ile AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de katıldı.

Yıldırım görüşmenin detaylarını sosyal medya hesabından “Bugün Genel Merkez’imizde İzmir depreminden etkilenen hemşehrilerimizi misafir ettik. Rabb’im bir daha böyle acılar yaşatmasın. Hemşehrilerimizin her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum” sözleriyle paylaştı.

Depremzedeler yaptıkları tüm ziyaretlerde içinde bulundukları sorunları siyasilere tüm detaylarıyla anlatırken, taleplerini de iletti.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0