CHP Menemen Gençlik'ten can dostlara ziyaret

İzmir Menemen’de ikamet eden Şule Çörekçi Menemen’de yaşayan candostlarımıza sahip çıktı.

CHP Menemen Gençlik'ten can dostlara ziyaret

Sokak hayvanlarını bahçesinde besleyen Çörekçi, 2019 yılından bu yana severek onlarla ilgilendiğini dile getirdi. Öte yandan CHP Menemen Gençlik Örgütü Çörekçi’yi ziyaret ederek sokak hayvanları için mama yardımında bulundu.

İzmir Menemen’de yaşayan Şule Çörekçi, 2019 yılından beri sokak hayvanlarını bahçesinde besliyor. Hayvanlarla çok severek ilgilendiğini belirten Çörekçi, can dostlarımız için kapı önlerine su ve mama konulması için çağrı yaptı. 

CHP’den hayvansever Çörekçi’ye ziyaret

CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan’ın da katılımıyla gerçekleşen ziyarete CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Şeyda Odabaş, CHP Menemen İlçe Başkanı Emir Sarı ve CHP Menemen Gençlik Kolları katıldı. Çörekçi’yi ziyaret ettikten sonra sokak hayvanlarına destek olmak için mama bağışında bulunuldu. Can dostlarımızın unutulmaması gerektiğinin altını çizen CHP Gençlik grubu herkesi dayanışmaya davet etti. 

CHP Menemen Gençlik Kolları Başkanı Emir Sarı açıklamasında sokak hayvanlarına yardım etmenin önemine vurgu yaparak, "İnsanların olduğu kadar dilsiz dostlarımızın da yaşamaya, sevilmeye, barınmaya ihtiyaçları vardır. Onları sevelim, yaşamaları için hayatlarını kolaylaştıralım. Evlerimizin önüne bir kap mama ve su koyarak can dostlarımıza yardım edebiliriz" dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0