CHP Menderes’ten tam kadro Başkent çıkarması

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, CHP Menderes İlçe Yönetimi ve belediye meclis üyeleri önceki gün Ankara’ya giderek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP Genel Başkan Yardımcıları’nı ziyaret etti.

CHP Menderes’ten tam kadro Başkent çıkarması

Başkan Kayalar ziyaretin ardından “Sayın Genel Başkanımıza ve vekillerimize ilçe örgütümüzle olan uyumlu çalışmalarımızı anlatıp, Menderesli hemşehrilerimizin selamlarını ilettik” açıklamasını yaptı.

 Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Belediye Başkan Yardımcısı Jale Gönüslü Karasu, CHP Menderes İlçe Başkanı Ahmet İşler ve yönetimi ile belediye meclis üyelerinden oluşan heyet, bir dizi ziyaret kapsamında önceki gün Ankara’ya gitti.

Menderes heyeti ilk olarak CHP TBMM Grup Toplantısı’na katılarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını yerinde takip etti.

Heyet, grup toplantısının ardından Kılıçdaroğlu’nu TBMM’deki makamında ziyaret etti. 

Menderes örgütü Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Veli Ağbaba, Ahmet Akın ve Ali Öztunç’u da ziyaret etti.

KAYALAR: ÖRGÜTÜMÜZLE UYUMLU ÇALIŞMALARIMIZI ANLATTIK

Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Ankara programının ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ve milletvekillerimizi Türkiye Büyük Millet Meclisindeki makamlarında ziyaret ettik. 

Sayın Genel Başkanımıza ve vekillerimize ilçe örgütümüzle olan uyumlu çalışmalarımızı anlatıp, Menderesli hemşehrilerimizin selamlarını ilettik.”

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0