Matbaa sektörü İzmir'de buluşuyor

İzmir Matbaacılar Esnaf Odası ve Matbaacılar Federasyonu'nun ortaklaşa düzenlediği 'Matbaa Sektörü Geleceğini Arıyor' çalıştayı, 81 ilin katkılarıyla 25 Haziran 2022 Cumartesi günü İzmir Ticaret Odası Meclis Salonunda yapılacak.

Matbaa sektörü İzmir'de buluşuyor

İzmir Matbaacılar Esnaf Odası ve Matbaacılar Federasyonu'nun, İzmir Ticaret Odası ve Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın katkılarıyla  ortaklaşa düzenlediği 'Matbaa Sektörü Geleceğini Arıyor' adlı çalıştay, 81 ilin katkılarıyla 25 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 10.00'da İzmir Ticaret Odası Meclis Salonunda yapılacak. 

İzmir Matbaacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Bşk. Yrd. ve Matbaacılar Federasyonu Basın Sözcüsü Osman Koçanalı “Sektörün içinde bulunduğu sorunları ve ağır bir şekilde hissettiğimiz ekonomik kriz koşullarını bir an önce sona erdirmek için çözüm yollarını tartışacağımız çalıştay da sektörün hammadde, istihdam, artan enerji ve vergi yükü gibi yaşamsal konuları ele alacağız" dedi. 

“Sektörün içinde bulunduğu sorunları ve ağır bir şekilde hissettiğimiz ekonomik kriz koşullarını bir an önce sona erdirmek için çözüm yollarını tartışacağımız çalıştay da sektörün hammadde, istihdam, artan enerji ve vergi yükü gibi yaşamsal konuları ele alacağız.” 

Çalıştayın moderatörlüğünü üstlenen EBSO Meclis Üyesi ve Basım Yayın Sanayicileri Sektör Başkanı Barış Erel ise “Benzer bir çalışmayı daha önce de yapmış çok verimli geri dönüşler almıştık. Sektörün tüm bileşenlerini bir kez daha bir araya getirerek sorunları ve çözüm önerilerini konuşacağız.
Basım ve yayın sektörü dünyada ve ülkemizde ağır geçirilen pandemi sürecinden sonra şimdide ekonomik koşullarla mücadele etmek için arayış içinde" diye konuştu. 

Sektörün tüm bileşenlerini çalıştaya davet eden Erel, ”Sonuç bildirgesini ilgili bakanlıklarla, siyasi muhataplarla ve yerel yönetimlerle de paylaşıp sektörel iyileştirme ve destek talebinde bulunacağız" dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0