CHP'li Yücel'den gençlerle iftar buluşması: Moral verdik, moral bulduk

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, önceki gün Buca’da ev kadınlarını ziyaret etti.

CHP'li Yücel'den gençlerle iftar buluşması: Moral verdik, moral bulduk

Yücel ziyaretin ardından bir grup üniversite öğrencisiyle iftar yaptı. Yücel gençlerle iftar buluşmasının ardından "Geleceğimize olan umudumuzu arttıran gençlerimize moral verdik, moral bulduk. Bereketli sofralarında bizleri ağırlayan gençlerimize söz! Özledikleri Türkiye’yi kuracağız" açıklamasını yaptı.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, dün Buca’nın Yeşilbağlar Mahallesi’nde ev kadınlarını ziyaret etti. Yücel ve Kılıç ziyarette sohbet ettiği ev kadınlarının sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Yücel ziyaretten kareleri sosyal medya hesabından “En ağır işi yapan, geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızı yetiştiren, ekonomik buhranda aileyi ayakta tutan ev kadınlarının, iftar öncesi konuğu olduk. Kadının sözünü yükselteceğiz, eşit bir yaşamı birlikte kuracağız. Bizleri, vekilimiz Sevda Erdan Kılıç ile birlikte ağırlayan, Yeşilbağlar Mh. kadınlarına teşekkür ediyorum” sözleriyle paylaştı.

GENÇLERLE İFTAR BULUŞMASI

Yücel daha sonra bir grup Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencilerinin evinde iftara konuk oldu. Yücel’e CHP Buca İlçe Sekreteri Haydar Göktepe de eşlik etti.

Yücel, yemek sonrası çay içip, sohbet ettiği gençlere gitar da çalarak keyifli anlar yaşatırken, sosyal medya mesajında şu ifadeleri kullandı: 

“Buca DEÜ öğrencilerimizin evinde iftara konuk olduk. Geleceğimize olan umudumuzu arttıran gençlerimize moral verdik, moral bulduk. Bereketli sofralarında bizleri ağırlayan gençlerimize söz! Özledikleri Türkiye’yi kuracağız.”

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0