CHP'li Yücel Bakan Soylu ve Dağ'a sert çıktı: Al birini vur diğerine

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın İzmir’de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sarf ettiği sözlere sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

CHP'li Yücel Bakan Soylu ve Dağ'a sert çıktı: Al birini vur diğerine

 Yücel, "Al birini vur diğerine! Böylesine yetenekli ve kariyerli (!) bir ikilinin, Genel başkanımızı övmesi, bizlere hakaret olurdu zaten" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün gerçekleştirdiği İzmir programında ziyaret ettiği AK Parti İl Başkanlığı’nda partililere seslenmişti. Soylu konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alarak, "Birileri diyorlar ki 'Biz 2023'te iktidara geleceğiz'. Tam 20 yıldır muhalefetteler, biz 20 yıldır iktidardayız. Millet bizimle beraber. Onlara da bir arpa boy yol aldırmıyor. Muhalefeti beceremiyorsun, iktidarı nasıl becereceksin Kılıçdaroğlu” ifadelerini kullanmıştı.

Soylu’nun ardından kürsüye çıkan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ise “İzmir'deki CHP'liler hepinizi iyi biliyoruz, iyi tanıyoruz. Siz Kılıçdaroğlu CHP'sinden rahatsızsınız. Bunu da biliyoruz. İzmir'de CHP'li milletvekilleri ve yöneticileri hem tezkeredeki tavırları hem de büyükşehir belediyesinin bugün yapılan araştırmalarda yüzde 35 düşen desteğinde dolayı sokağa çıkamaz haldedirler” diye konuşmuştu.

YÜCEL: SALTANAT BİTİYOR

Bakan Soylu ve Dağ’ın bu sözlerine CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel sert tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Yücel’in ifadeleri şu şekilde:

“Birisi, adı çete reisleriyle, rüşvet alıp verenlerle anılan, Erdoğan’a ve AKP’ye ağza alınmayacak sözler söyledikten sonra, kendi partisini satıp, koltuk için parti değiştiren içişleri bakanı, diğeri, pudra şekeri partileri yapanların hamisi AKP Genel Başkan yardımcısı. Al birini vur diğerine! Böylesine yetenekli ve kariyerli (!) bir ikilinin, Genel başkanımızı övmesi, bizlere hakaret olurdu zaten. 

Siz sırtını halka dönmüş, kendi kesesinin derdine düşmüş, memlekete yaşamadığı acıları yaşatmış bir zihniyetin son kırıntılarısınız. Söylediklerinizin, düşüncelerinizin millet nazarında bir kıymeti yok.

Milletin parasıyla, devletin imkanlarıyla yaşadığınız saltanat bitiyor. Sıkı tutunun çünkü gidiyorsunuz.”

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0