CHP'li Purçu Müjdat Gezen ve Uğur Dündar'ı romanlarla buluşturdu

Romanlara yakınlığı ile bilinen usta oyuncu Müjdat Gezen, her zaman adaletten, hukuktan yana olan değerli Gazeteci Uğur Dündar ve kıymetli Yazar Atilla Köprülüoğlu, İzmir’in en büyük Roman mahallelerinden biri olan Tepecik’te Roman vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP'li Purçu Müjdat Gezen ve Uğur Dündar'ı romanlarla buluşturdu

Buluşmada kendilerine plaket takdim eden CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, “Roman kardeşlerimizin her zaman yanlarında olup, desteklerini hiç esirgemedikleri için hem Roman kardeşlerim adına hem de kendi adıma çok teşekkür ediyorum.” Açıklamasında bulunarak bundan kıvanç duyduğunu belirtti.

Söz konusu buluşma, Tepecik Mahallesi’nde bulunan müzisyen kıraathanesinde yapıldı. Birçok müzisyen, sorunlarını paylaştı, eğlence ve müzik dolu dakikalar yaşandı. Daha sonra usta oyuncu Müjdat Gezen, oynadığı rollerde yıllarca Romanları canlandırdığını ve bundan gurur duyduğunu açıkladı.

MÜJDAT GEZEN VE UĞUR DÜNDAR, ROMAN DOSTU SANATÇI / GAZETECİ ÖDÜLÜ ALDI

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Müjdat Gezen’e “Roman Dostu Sanatçı Ödülü”nü takdim ederken, “Bu zamana kadar birçok ödül aldım, fakat benim için en onur verici ödül bu oldu” dedi. Roman toplumunun sorunlarını bildiğini ve bunun için mücadele edilmesi gerektiğini dile getirdi. Her zaman Roman vatandaşların yanında olacağının altını çizdi.

Tepecik’te bulunmaktan çok mutlu olduğunu dile getiren Uğur Dündar ise, Müjdat Gezen’in ilk Roman tiplemesi olan Darbukatör Baryam’ın ilk kez kendi yayınında izlendiğine vurgu yaptı. Roman toplumuna olan sevgisini dile getirdi ve CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu’nun takdim ettiği ödül için, tüm Roman camiasına teşekkürlerini sundu.

Alanlarında üstat olan Müjdat Gezen ve Uğur Dündar’a ödüllerini takdim eden CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, “Böylesine büyük duayenleri mahallemizde ağırlamaktan çok onur duyuyoruz. Bizler, onları çok seviyoruz. Ayrıca, bugün bu ödülleri sizlere sunmaktan dolayı büyük bir gurur ve mutluluk içerisindeyim.” açıklamasında bulundu.

ROMAN OLMAK DEZAVANTAJ DEĞİL, AYRICALIK OLMALI!

Mahalle sakinleri ile yapılan fotoğraf çekimlerinden sonra sohbetler edildi, müzik ve eğlence devam etti. Mahallede yaşayan Roman vatandaşlar sorunlarını anlattı. Ayrıca, Roman toplumu gibi yaşamak isteyen insanların da olduğuna dair bir anısını anlatan Müjdat Gezen, “Romanlar için düzenlenen bir yarışma programına Roman olmayan birinin katıldığını fark ettim ve Hüsnü Şenlendirici ile bunun nedenini sorduğum yarışmacıdan “Evet, ben Roman değilim ama Roman olmak istiyorum” cevabını aldım. Bu olay beni çok duygulandırmıştı” dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0