CHP'li Özdönmez'in yeni görevi belli oldu

Geçtiğimiz Kasım ayında İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Derneği Bireysel Sporlar Direktörlüğü görevine son verilen CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Kemal Özdönmez'in Büyükşehir'deki yeni görevi belli oldu. Özdönmez, Grand Plaza A.Ş'nin yönetim kurulu üyeliğine getirildi.

CHP'li Özdönmez'in yeni görevi belli oldu

CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı, CHP Spor Kurulu Üyesi Kemal Özdönmez, geçtiğimiz Kasım ayında İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Derneği Bireysel Sporlar Direktörlüğü görevinden alınmıştı.

Özdönmez’in Hentbol Federasyonu Seçimli Olağan Genel Kurulu’ndaki ‘liste tercihi’ sebebiyle görevden alındığı iddia edilmişti. Büyükşehir ile CHP’nin ayrı listeleri desteklediği seçimde Özdönmez’in tercihini partisinin desteklediği listeden yana kullandığı öne sürülmüştü.

Öte yandan Özdönmez’le ilgili yeni bir gelişme yaşandı. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel aracılığıyla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Özdönmez’in bir araya gelerek konuyla ilgili bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Yapılan görüşmeler sonucunda krizin çözüldüğü ve Özdönmez’in Büyükşehir'in şirketlerinden Grand Plaza'da yönetim kurulu üyesi olarak görevlendirildiği belirtildi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0