CHP'li eski başkandan 'bin liralık bilet' çıkışı

Önceki dönem CHP Karabağlar Gençlik Kolları Başkanı Oğulcan Okver, CHP İzmir İl Başkanlığı'nın geçtiğimiz hafta sonu düzenlediği dayanışma yemeğinde bin TL'ye bilet satılmasına tepki göstererek, "Keşke o paraları toplayıp ihtiyacı olan ailelere, öğrencilere verseydik, gerçekten dayanışma yemeği yapsaydık, o masalara bizler değil ihtiyacı olan insanları oturtsaydık. İşte o zaman dayanışma yemeği olurdu. Hiçbiriniz sosyal medyada paylaşımlarınızla ve sosyal yaşantınızla aynı değilsiniz, sahtesiniz" dedi.

CHP'li eski başkandan 'bin liralık bilet' çıkışı

CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından geçtiğimiz Cumartesi günü Gaziemir'de düzenlemiş olduğu birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde bin TL’ye bilet satılması, parti içinde bir kesim tarafından eleştirilere neden oldu. Tepki gösterenler arasında önceki dönem CHP Karabağlar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğulcan Okver de yer aldı.

Akver, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“BİRLİK BERABERLİK VE DAYANIŞMA “ yemeği değil parası olan gelir yemeği ekonomi bu kadar batmışken, öğrenciler barınamıyoruz derken, işçiler emekliler geçinemiyoruz derken, sizler sosyal medyadan sahte paylaşımlar yaparak ve daha sonra 1000 TL verdiğiniz yemeğe gitmişken ne kadar haklısınız ne kadar samimisiniz. Keşke o paraları toplayıp ihtiyacı olan ailelere öğrencilere verseydik, gerçekten dayanışma yemeği yapsaydık, o masalara bizler değil ihtiyacı olan insanları oturtsaydık. İşte o zaman dayanışma yemeği olurdu.

O ödenecekmiş bu yapılmış şu içinmiş arkadaş bırakın. 100 TL yapsaydınız yemeği dayanışma için bir de masa kursaydınız her gelen zaten bağış yapardı. Ama yemek yapıldıktan sonra bırakın artık korumayı, hiçbiriniz sosyal medyada paylaşımlarınızla ve sosyal yaşantınızla aynı değilsiniz, sahtesiniz.

Yiyin efendiler, yiyin; bu han-ı iştiha sizin;

Doyunca, tıksırınca, patlayıncaya kadar yiyin!"

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0